Duizenden dates in je broekzak


Gratis datingsite Knuz.nl lanceert deze week een iPhone app.

BEVERWIJK, 20110712 -- Gratis datingsite Knuz.nl lanceert deze week een iPhone app. Knuz is hiermee de eerste Nederlandse gratis datingsite met een app voor de iPhone. De app van Knuz is gratis te downloaden in de appstore van Apple. Je kunt via de app een nieuw account aanmaken en een bestaande account beheren. Verder kun je onbeperkt gratis in contact komen met de vele duizenden leden van Knuz.

Knuz-beheerder Koen Kastermans over de app: "Met de iPhone app willen we ons nog verder onderscheiden ten opzichte van andere datingsites. We zijn geheel gratis en we bieden met Knuz een online ontmoetingsplek voor ruim 280.000 ingeschreven leden. We hadden al een mobiele website en nu kunnen we daar een uitgebreide datingapp aan toevoegen. Je kunt de app downloaden en lid worden binnen enkele minuten. Daarna kun je direct zoeken in de uitgebreide database van singles op Knuz. Met de app op je iPhone heb je letterlijk duizenden potentiële dates in je broekzak. Ook alle bestaande leden kunnen met hun logingegevens inloggen op de app.".

Koen vervolgt over de toekomst. "We zijn nu druk met een Android app met dezelfde functionaliteit als de iPhone app. We verwachten deze app binnenkort te introduceren. Verder zijn we druk bezig om ook de online functionaliteiten nog verder uit te breiden. Zo zul je binnenkort op Knuz ook op afstand kunnen zoeken en bieden we fotomatching aan. Deze nieuwe functionaliteiten zullen we daarna ook weer via de mobiele site en de apps aanbieden.".

Knuz is een gratis datingsite met een ingeschreven ledenaantal van ruim 280.000. Hiermee heeft Knuz onder de gratis datingsites de grootste en meest actieve database met relatiezoekenden. Alle leden op Knuz worden actief gereviewed. Knuz wordt beheerd door het internetduo Koen en Sonja Kastermans. Samen met enkele moderators en een klein team van technici maken zij van Knuz een succesvol datingplatform.


Deel: ' Gratis datingsite Knuz.nl lanceert deze week een iPhone app '
Lees ook