Internetsite Sneeuwsport.info volledig vernieuwd


STEIN, 20070921 -- De internetsite www.sneeuwsport.info is voor het winterportseizoen 2007/2008 volledig vernieuwd. Met een geheel nieuwe layout en spectaculaire foto's is er een website ontstaan die de wintersporter uitgebreid informeert over alles op het gebied van sneeuwsport en wintersportvakanties.

Nieuw voor het seizoen 2007 / 2008 is verder het handige reisoverzicht van Sneeuwsport.info. In n oogopslag kan de bezoeker per wintersportland zien welke reisorganisaties reizen naar de sneeuw aanbieden. Met n muisklik kan direct de website van een gekozen reisorganisatie worden bezocht om meer details te zien of een reis online te boeken. Dit handige overzicht is te benaderen via www.sneeuwsport.info/reisoverzicht.htm

Een goed gekozen wintersportbestemming is de basis voor een geslaagde sneeuwvakantie en Sneeuwsport.info helpt de sneeuwpret te verhogen met ontwikkelingen, nieuwtjes, actualiteiten en aanbiedingen uit de wintersportgebieden en wintersport- en reiswereld. Informatie over sneeuw- en wintersportvakanties is overzichtelijk gerangschikt en met een enkele muisklik per land beschikbaar.

De website bevat ook honderden links naar andere populaire websites van en over de wintersport, maar is veel meer dan een verzameling links. De informatie komt vaak direct uit de wintersportgebieden zelf en ook wordt er speciale aandacht geschonken aan de mogelijkheden van een wintersportvakantie met de kinderen.

In voorgaande jaren heeft de website al vele wintersporters voorzien van handige en interessante tips voor een onvergetelijke vakantie in de sneeuw.


Deel: ' Internetsite Sneeuwsport.info volledig vernieuwd '
Lees ook