LuxeVakantiehuizen.nl maakt boeken eenvoudig


Meer dan 100.000 huizen in n database

Ede, 20110217 -- Eskes Media lanceert de nieuwe website LuxeVakantiehuizen.nl, met het complete aanbod van 11 aanbieders. Met meer dan 100.000 huizen in 40 landen is die vrijstaande vakantievilla aan de Middellandse Zee zo geboekt.

Het boeken van een vakantie is vaak een lange zoektocht. Er zijn zoveel aanbieders, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. LuxeVakantiehuizen.nl verzamelt de huizen van aanbieders als Belvilla, Bungalow.Net, VillaVacant en Novasol en geeft die op een eenvoudige en overzichtelijke manier weer. "Zo heb je alles bij elkaar en vind je gegarandeerd wat je zoekt", aldus ontwerper Henk Meijer. "De bezoeker zoekt snel en komt gemakkelijk tot een boeking."

Vanaf de ordelijke voorpagina van LuxeVakantiehuizen.nl wordt de bezoeker snel naar zijn gewenste bestemming geleid. In de Huizengids krijgt de vakantieganger een overzicht van alle huizen met de beschikbare periodes. Binnen de gids kan hij zijn zoekopdracht specificeren door de bestemming, het aantal personen, de vakantieduur en de aankomstdatum op te geven. Eenmaal de gewenste vakantievilla gevonden, is deze binnen vijf minuten geboekt.

LuxeVakantiehuizen.nl biedt nog een leuke extra voor vakantiegangers. Door de integratie met DagjeWeg.NL vind je bij de vakantiehuizen in Nederland en Belgi meteen de leukste uitjes in de omgeving. Zit er een speeltuin, museum of attractiepark in de buurt? Je ziet het in n oogopslag.

LuxeVakantiehuizen.nl maakt het boeken van een vakantiehuis snel en eenvoudig. Alle vakantiehuizen op n site: in minder tijd naar een geslaagde vakantie!

LuxeVakantiehuizen.nl


Deel: ' LuxeVakantiehuizen.nl maakt boeken eenvoudig '
Lees ook