Culinaire cateraar Van Huize Cateraars viert 1-jarig jubileum


Betaalbare luxe de trend dit najaar

LEEUWARDEN, 20130930 -- Van Huize Cateraars uit Hempens viert dit najaar haar eenjarig bestaan. Vanuit onze thuisbasis wordt er dag en nacht gewerkt aan creatieve en culinaire concepten, waarbij de pijlers origineel, betaalbaar en seizoensgebonden centraal staan. Deze uitgangspunten staan als een huis, sterker nog, Van Huize Cateraars gaat zich nog meer richten op betaalbare luxe, met een kortingsactie en originele concepten.

Van heerlijke tapashapjes tot complete diners met seizoensproducten; het is allemaal mogelijk voor een betaalbare prijs. Van Huize Cateraars kiest namelijk voor culinaire catering voor elk budget.

Hoe kunnen wij luxe culinaire catering bieden voor een betaalbare prijs?
  • Passie en enthousiasme winnen het van de winstmarge. ‘’Liever een lagere marge op de catering, dan dat we inboeten in kwaliteit’’.
  • We hebben een aantal standaardmenu’s, maar er is bijvoorbeeld ook een verrassingsmenu met seizoensproducten. Onze opdrachtgevers zijn vrij binnen het gekozen concept (hapjescatering, buffetcatering, BBQ, etc.) voorkeuren aan te geven en het budget te bepalen.
  • Ook met goedkopere (seizoens)producten kun je iets prachtigs neerzetten. De opmaak en presentatie maken het gerecht. Dat vergt creativiteit en originaliteit.
Originele én betaalbare catering
Van Huize Cateraars is geboren uit pure passie voor het vak. Culinaire partners Norma de Jong en Frans Braaksma kiezen voor kwalitatief hoogwaardige catering met verse huisgemaakte en regionale seizoensproducten, creatieve presentaties en opmaak. De prijs-kwaliteitverhouding klopt, en dat maakt culinaire catering, zelfs in deze tijden, voor veel mensen haalbaar!

Kortingsactie 1-jarig jubileum
De tijd van kortere avonden, warme gezelligheid en feestelijke borrels staat weer voor de deur. En wat is er nou leuker dan op je eigen feestje je niet druk hoeven te maken om de hapjes. Die worden namelijk verzorgd door Van Huize Cateraars!

Profiteer tot 1 december van 20% korting op de offerteprijs!


Deel: ' Culinaire cateraar Van Huize Cateraars viert 1-jarig jubileum '
Lees ook