Delight Catering wint Ondernemersprijs 2010


Amsterdam, 20110111 -- Delight catering is zaterdag 8 januari jl. uitgeroepen tot de meest creatieve ondernemer van het jaar door de Bedrijfsbelangen Vereniging Landsmeer (BVL). Dit jaar was de vraag welke ondernemer, in deze barre tijden, het meest creatief met de huidige situatie wist om te gaan. Lorenzo Nieuwenhuis mocht uit handen van burgemeester Bert Mewe de Ondernemersprijs 2010 in ontvangst nemen. Zij werden unaniem gekozen uit een tiental bedrijven.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de BVL is het bedrijf Delight Catering uitgeroepen tot de meest creatieve ondernemer van het jaar.

Het familiebedrijf onder leiding van Vader Jan, moeder Geesje en de zonen Delano en Lorenzo Nieuwenhuis mocht de ondernemersprijs 2010 in ontvangst nemen.

Voor de familie Nieuwenhuis is de ondernemersprijs 2010 een enorme opsteker. Hieruit spreekt waardering voor ons werk. Met veel inzet, creativiteit en doorzettingvermogen hebben wij Delight Catering door moeilijke tijden heen weten te loodsen. We zijn enorm trots op deze prijs.

Ondanks de barre tijden hebben wij nog een flinke stap voorwaarts gemaakt.

Delight Catering


Deel: ' Delight Catering wint Ondernemersprijs 2010 '
Lees ook