Manhattan Hotel Rotterdam Beste Hotel Expedia Insiders' Select List


The Manhattan Hotel Rotterdam verkozen tot één van de Beste Hotels van de Expedia Insiders’ Select™ List 2011

ROTTERDAM, 20110520 -- Expedia, ’s werelds grootste online reisagent, heeft The Manhattan Hotel Rotterdam verkozen als één van de Beste Hotels in de Expedia Insiders’ Select List van 2011. De Expedia Insiders’ Select List erkent individuele hotels wereldwijd, die consistent uitstekende service, een fantastische ervaring en herkenbare waarde leveren aan gasten. De lijst bestaat uit slechts 500 van Expedia’s best gewaardeerde hotels, uit een totaal van 130.000 hotels die aangeboden worden door Expedia.

“Het leukste aan dit nieuws is dat  er in Nederland slechts 3 hotels geselecteerd zijn: The  Grand Hotel Amsterdam, het Frans Hals Hotel en onze eigen The Manhattan Hotel Rotterdam. Dit is een mijlpaal, dat van alle hotels in Nederland, juist wij verkozen zijn”, aldus Erik de Wit, General Manager van het hotel. “Het leveren van superieure service aan onze gasten is een top-prioriteit van The Manhattan Hotel Rotterdam. Wij zijn daarom erg trots dat onze inspanningen worden erkend door Expedia-reizigers en wij zien ernaar uit om in de toekomst ons hoge serviceniveau aan nog meer gasten te kunnen verlenen.”

De 2011 Expedia Insiders’ Select List is een jaarlijkse selectie van de beste hotels, gebaseerd op meer dan 500.000 Guest Reviews die verzameld zijn door Expedia, gecombineerd met prijs/kwaliteit verhouding en 500 Expedia experts.  Dit resulteert in een easy-to-browse overzicht dat reizigers voorziet van een krachtige tool met vertrouwde ervaringen van andere medereizigers. Deze lijst bevat de gevarieerde selectie van reisbestemmingen en hotels.

The Manhattan Hotel Rotterdam

The Manhattan Hotel Rotterdam is gevestigd in de indrukwekkende Millennium Toren tegenover het Centraal Station in het centrum van Rotterdam. De premier luxury hotel telt 230 luxe kamers en suites, bijna 600 m² aan flexibele ruimte voor vergaderingen en evenementen, een Frans-Mediterraans georiënteerde Brasserie en Bar, een Executive Lounge, Business Centre, Lobby lounge en een volledig uitgerust fitness-center. Het hotel heeft een interne verbinding met De Doelen Concert en Congress Center dat ruimte biedt aan groepen tot 1.800 gasten. Naast 24-uurs roomservice en high speed internet in het gehele hotel beschikt het ook over valet parking. The Manhattan Hotel Rotterdam vormt met al z’n faciliteiten, comfort en grandeur de ideale locatie voor zowel de zakelijke reiziger als de leisure gast.

The Manhattan Hotel Rotterdam is geaffilieerd aan de WorldHotels Deluxe Collection.

The Manhattan Hotel Rotterdam


Deel: ' Manhattan Hotel Rotterdam Beste Hotel Expedia Insiders' Select List '
Lees ook