Eten tussen de Koikarpers in sfeervolle ambiance


Pre-opening Watertuin Spijkenisse

Spijkenisse, 20150212 -- Afgelopen week is na een intensieve verbouwing Watertuin Spijkenisse geopend op de Meubelboulevard Spijkenisse. Men biedt een all-inclusive ontbijt, lunch of diner aan voor een vaste prijs. Diverse keukenstijlen zijn ondergebracht onder één dak: de Aziatische, Franse keuken, Mediterrane, Japanse keuken etc. In diverse ruimtes zijn de keukens gesitueerd met koks achter het buffet. Binnen valt het centraal gelegen, verhoogde houten paviljoen meteen op. Door sfeervolle hanglampen aan de houten balken waan je je direct in een oosterse ambiance. Het stijlvolle houten paviljoen is gebouwd op een vijver met diverse Koikarpers die de gasten kunnen voeren met speciaal Koikarper voer.

In navolging van de succesvolle Watertuin in Naaldwijk is de 2evestiging een feit. Tot aan de officiële opening medio maart zal deze pre-openings periode worden gebruikt om Spijkenisse en omgeving alvast kennis te laten maken met  een uniek all-inclusive concept.

Bijna de gehele 1everdieping  boven o.a. de Roobol, Keukenconcurrent, Lampidee is getransformeerd en gerestyled tot een natuurlijke en sfeervolle culinaire oase. 

De opvallende hoge, rustieke entree met houten lambrisering en palmen lokt je als snel naar boven. Binnen valt het centraal gelegen, verhoogde houten paviljoen meteen op. Door sfeervolle hanglampen aan de houten balken waan je je direct in een oosterse ambiance. Het stijlvolle houten paviljoen is gebouwd op een vijver met diverse Koikarpers die de gasten kunnen voeren met speciaal Koikarper voer.

Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën.  Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote en industriële royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een karakteristiek bonsaiboompje. Voor de kinderen is er een heuse grote indoor speelkamer aanwezig en een aparte rookruimte voor de volwassen ontbreekt ook niet.

Gevarieerde wok-gerechten worden vers bereid waar u bij staat. De grill-chefs bakken uw biefstuk, T-bone steak, spareribs, lamskotelet, forel, gamba's, zalmfilet of coquilles op de plaat of in de enorme grill-ovens precies zoals u wenst. Ook kunt u uw vlees of vis laten bereiden op een echte Primo-kolenbarbecue. Verse sushi en sashimi, oesters die rechtstreeks uit de zee komen, krab, kreeften en garnalen liggen gekoeld op u te wachten. Tot aan een uitgebreid dessert buffet toe met à la minute bereidde flensjes.

Watertuin Spijkenisse biedt een all-inclusive ontbijt, lunch of diner aan voor een vaste prijs. U reserveert voor uw gezelschap een tafel, en betaalt een vast bedrag per persoon. Geen dure verrassingen achteraf met extra kosten of een torenhoge rekening. Alle gerechten en drankjes (non-alcoholisch, bier en huiswijn) zijn opgenomen in de prijs.

Tijdens de periode tot aan de officiële opening is er pre-openingskorting tot 30% ter kennismaking.


Deel: ' Eten tussen de Koikarpers in sfeervolle ambiance '
Lees ook