Talamini-gelato opent nieuwe moderne ijsbereidingskeuken in Dordrecht


Italiaanse ijsbereidingskeuken klaar voor de toekomst

Dordrecht, 20140303 -- Talamini-gelato, bekend van de ijssalons in Dordrecht en wijde omgeving, heeft een splinternieuwe productielocatie in gebruik genomen. De cucina del gelato. In deze ijsbereidingskeuken van de toekomst wordt op ambachtelijke wijze het ijs, of beter nog de gelato, en diverse patisserieproducten gemaakt voor de Talamini-gelato winkels in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Gorinchem en Alphen aan den Rijn. Italiaans ijs gemaakt naar de beste inzichten van deze tijd en op basis van natuurlijke grondstoffen.

De hypermoderne ijsbereidingskeuken aan de Marconiweg 13A in Dordrecht maakt dagelijks gelato zonder gebruik te maken van kleur- en smaakstoffen. Daarnaast proberen de Talamini's zo veel mogelijk biologische en fairtradeproducten te gebruiken in het ambachtelijke ijs en de patisserie. Naast het ijs en de patisserie voor de eigen ijssalons, maakt cucina del gelato ook ijs voor diverse supermarkten en restaurants, tailormade en naar wens van de klanten.

Open Dag

Om iedereen kennis te laten maken met de ijsbereiding naar Italiaanse wijze is er op zaterdag 19 april 2014 een open dag van 10.00 tot 15.00 uur. Iedereen mag dan een kijkje komen nemen in de hypermoderne maar tevens ambachtelijke ijsbereidingskeuken en natuurlijk mag iedereen proeven.

Cucina del gelato is onderdeel van de gruppo Talamini-gelato. De ijssalons van de familie Talamini die al sinds de jaren dertig in Nederland Italiaans ijs maken en verkopen.


Deel: ' Talamini-gelato opent in Dordrecht nieuwe 'cucina del gelato' '
Lees ook