Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven


Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent in Eindhoven

Eindhoven, 20160826 -- Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22 - 30 oktober) wordt de eerste fase van het innovatieve concept geopend. De Eindhovense startup Enversed ontwikkelt het ´Virtual Reality Experience Center´ van 3.000 m2 momenteel op Strijp-S.

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in EindhovenIn het Enversed Center wordt de kracht van virtuele ervaringen ingezet voor unieke games, escape rooms, teambuilding, workshops, en trainingen. Deze ervaringen zijn voor zowel de particuliere als zakelijke markt ontwikkeld door het eigen productieteam van Enversed. De omgeving biedt ruimte voor wel 100 gebruikers per uur die de grenzeloze wereld van Virtual Reality samen met hun familie, vrienden en collega’s gaan ontdekken.

Beleving

Enversed gelooft dat virtual reality een unieke beleving biedt, wanneer je deze met meerdere mensen kunt ervaren en delen. “Het is ontzettend leuk om met vrienden of collega’s op te gaan in een virtuele wereld. Je kunt bij ons samen racen door een wolkenlandschap in een luchtschip, ontsnappen van een onbekende planeet en nog veel meer”, zegt Sander Winters, medeoprichter van Enversed.

Voor het inrichten van de centers met computer hardware heeft Enversed een partnership met MSI, een wereldspeler op het gebied van snelle game computers. Beide bedrijven zijn pioniers op het gebied van VR innovatie. Door de krachten te bundelen willen beide partijen een bijzondere en exclusieve beleving voor de toekomstige bezoekers realiseren.

Enversed Virtual Reality Centers zijn specifiek ontworpen voor mensen die voorbij willen gaan aan het alledaagse en die grensoverschrijdende virtuele ervaringen willen beleven samen met hun vrienden, familie en collega’s. Wie als eerste de wereld van Enversed wil verkennen, kan dat vanaf eind oktober dit jaar, waar tijdens de feestelijke opening de eerste fase van het Center wordt gepresenteerd.

Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op onze website: www.enversed.comNoot voor redacties:

Deel: ' Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven '
Lees ook