Het allerlaatste Snorfestival in de Snorfabriek


UTRECHT, 20170920 -- Boeklanceringen, workshops, vintage shoppen op de markt Le Bazarre, Circus Moustache voor de kinderen en lekker eten en drinken. Het allerlaatste Snorfestival in de Snorfabriek vindt zaterdag 23 september plaats van 12:00-17:00 uur.

[Affiche Snorfestival met le bazarre, 23-9-2017] Boeklanceringen
Uitgeverij Snor lanceert om 12 uur de nieuwste boeken: de Eenpanskalender van Kamer 465, Snap! van Anki Wijnen, Vaders Eerste Jaar van Gerard Janssen, Nachtboek van Cebine Nieuwenhuize, het New York Kerstmis Bakboek van Lars Wentrup en Lisa Nieschlag en het Kraambezoek-bewaarboek van Aniek Bartels.

Fotowedstrijd
Rondom het boek Snap! Fotograferen met je smartphone, is er een expositie van auteur en fotograaf Anki Wijnen. Zij is een van Nederlandse grootste online interieurbloggers. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een fotowedstrijd op Instagram, met als hoofdprijs een fotografieworkshop van Anki Wijnen in de Snorfabriek. De illustratoren van de Eenpanskalender maken persoonlijke boekenleggers voor de kopers van hun nieuwe boek. Illustrator Cebine Nieuwenhuize (Nachtboek) maakt een tekening in een aangekocht boek.

Sambal
De Snorfabrikanten (ondernemers in de Snorfabriek) zijn die dag allemaal aanwezig. Zo verkoopt Hot Mos sambal, tekent Studio Peonia portretjes, geeft Leonard Illusions goocheldemo’s, kunnen kinderen monsterkaarten maken, koekjes bakken, een creatieve kinderworkshop volgen bij Professor Loep, draaien de Easy Aloha’s plaatjes en geeft Uked een ukelele-workshop. Ook zijn er optredens bij de Soundcontainer en nog veel meer.

Le Bazarre
De door Utrecht reizende markt Le Bazarre strijkt tijdens het Snorfestival neer in de Grote Lege Ruimte achterin de Snorfabriek. Le Bazarre heeft iedere editie een andere samenstelling van verkopers van tweedehands kleding, boeken, vintage, design, vinyl, grafisch werk en zelfgemaakte- en streekproducten.

Snorfabriek
De Snorfabriek aan de Tweede Daalsedijk 14 (tegenover 151) is tot 1 november geopend voor publiek, waarna het nog enkele maanden door zal gaan als bedrijfsverzamelpand totdat de projectontwikkelaar er aan de slag gaat.

Locatie: de Snorfabriek, 2eDaalsedijk 14 A (t.o. 151), 3551 EJ, Utrecht
Wanneer: zaterdag 23 september van 12:00 – 17:00
Entree: gratis


Deel: ' Het allerlaatste Snorfestival in de Snorfabriek '
Lees ook