Go-Again.com eerste beoordelingssite voor alle horeca locaties


AMSTERDAM, 20071015 -- www.go-again.com lanceert eerste beoordelingssite voor hotel, restaurant, vergader en feestlocaties. Go-Again.com is een nieuw professioneel platform en is d locatie gids voor iedereen die een hotel, restaurant, vergader- of feestlocatie in Nederland zoekt. Via Go-Again.com kun je locaties zoeken, boeken, beoordelen, offertes aanvragen, reviews lezen en schrijven. Publiek grijpt de macht via het internet. Dat is de trend van nu. Go-Again.com speelt in de op deze trend en creert hiermee een transparant overzicht met beoordelingen over horeca locaties. Would You Go Again?

Trend: Consument grijpt de macht via Internet.
De huidige consument en zakelijke boeker geloven de zelf gepubliceerde teksten en mooie foto's van de horecalocaties niet zomaar. Men wil eerst prijzen vergelijken en meningen geven en lezen. Deze groep zal eerst op internet gaan zoeken of er al iemand is geweest en hoe hij/zij het heeft ervaren en gewaardeerd. Go-Again.com speelt duidelijk in op deze trend.

Nieuw en uniek in Nederland.
Het unieke van Go-Again.com is dat zij een combinatie maakt van hotel- restaurant- meeting- & eventlocaties op n website. www.go-again.com introduceert daarmee een nieuw concept voor het lezen en schrijven van locatiebeoordelingen. Niet eerder was er een website waar zakelijke en consumenten boekers reviews konden geven over meeting- & eventlocaties. Als je een weekend weggaat, hoef je niet meer op verschillende sites te kijken. Je kunt hier je hotel of bed & breakfast boeken en daarnaast zoeken naar een restaurant in de buurt. Indien je een vergadering of feest organiseert met overnachting en diner, sla je op Go-Again.com meteen drie vliegen in n klap.

Would You Go Again?
Gebruikers kunnen beoordelingen schrijven op Go-Again.com. Daarmee wordt je adviseur voor de potentile bezoekers van locaties die jij hebt bezocht. Bij www.go-again.com krijg je zelf een adviserende rol. De kern van de website is de vraag: Would You Go Again? Zou je anderen adviseren om naar die locatie te gaan of juist niet: Is het een GO of NO GO?

Vergaderen in een restaurant of discotheek?
Op www.go-again.com worden locaties beter zichtbaar voor boekers van hotel- restaurant- meeting & eventlocaties. Niet iedereen denkt er meteen aan, in een hotel een borrel, bedrijfs-, familie- of trouwfeest te geven. Of daarbij als zakelijke gast in een pension, herberg of bed & breakfast te overnachten. Of, ten slotte, in een restaurant of discotheek te vergaderen of presentaties te geven. Go-Again.com geeft de mogelijkheid te kiezen tussen alle locaties waar je kunt overnachten, eten & drinken, vergaderen, trouwen, feesten of borrelen.

K.I.S.S. principe.
De kracht van de website is dat zij te allen tijde het K.I.S.S. principe ("Keep It Simple, Stupid") toepast. De website is gratis voor bezoekers en daarnaast eenvoudig in gebruik. Er kan snel de juiste locatie worden gevonden. www.go-again.com is een aanwinst voor secretaresses, office managers, personal assistents en voor jezelf als je een hotel, restaurant of meeting & event locatie zoekt.

Als je een locatie hebt bezocht, laat het dan weten: Woud You Go Again?


Deel: ' Go-Again.com eerste beoordelingssite voor alle horeca locaties '
Lees ook