Nieuwe recreatiewoningen middenin de Randstad


Bungalowpark Het Jachthuis: verhuurgarantie van 5,8% netto gedurende 5 jaar

SOESTERBERG, 20110103 -- Middenin de hectiek van de Randstad, in de buurt van Utrecht, worden unieke recreatiewoningen gerealiseerd op een rustig en kleinschalig recreatiepark: Bungalowpark Het Jachthuis. Bijzonder is de ligging op de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van Nederland. Een bungalow op dit park is een uitstekende belegging. Juist de ligging is hierin de doorslaggevende factor.

Exclusief recreren
Dit kleinschalige en exclusieve project is gelegen in Soesterberg. Het park bevindt zich op een bosrijk perceel van vijf hectare. Na volledige realisatie zal Bungalowpark Het Jachthuis 27 hoogwaardige (wellness) bungalows bevatten op royale kavels eigen grond.

Reeds tien bungalows gerealiseerd
Op Bungalowpark Het Jachthuis zijn al tien bungalows volledig gerealiseerd en ingericht. De glazen puien in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en uitzicht op de bosrijke omgeving. De jacuzzi in de luxe badkamer draagt bij aan optimale ontspanning. Door de dakkoepel en ramen is er veel daglicht in het souterrain aanwezig. De bungalows zijn gelegen op bosrijke percelen eigen grond. Verkoopprijzen vanaf 289.000,- v.o.n. BTW belast.

Gegarandeerd rendement van 5,8% netto (5 jaar)
Ook als belegging is dit product zeer geschikt. Op Bungalowpark Het Jachthuis zijn uitstekende verhuurmogelijkheden via het park. Dit komt mede door de grote behoefte aan tijdelijke huisvesting in het gebied tussen Utrecht en Amersfoort. Hier wordt goed gebruik van gemaakt. Van oudsher is de regio economisch sterk, terwijl er op dit gebied weinig accommodatie aanbod is. Bij aankoop van n van de tien reeds gebouwde 4-persoons bungalows (type Comfort bungalows A) kunnen kopers kiezen voor een gegarandeerd rendement van 5,8% netto gedurende de eerste vijf jaar.

Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is d specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland. Op zaterdag 15 en zondag 16 januari organiseert Vakantie Makelaar van 11.00 tot 16.00 uur een open huis op Bungalowpark Het Jachthuis.

Vakantie Makelaar


Deel: ' Nieuwe recreatiewoningen middenin de Randstad '
Lees ook