Super Game Heerlen eerste Cashless-Play amusementscenter van Nederland


Op vrijdag 3 augustus 2012 a.s. vindt de officiële omschakeling plaats.

HEERLEN, 20120726 -- Super Game BV schakelt als eerste Amusementscenter/Casino in Nederland over op het z.g. Cashless Play systeem. Het amusementscenter in Heerlen centrum is hiertoe als eerste amusementcenter uitgekozen.

Officiële omschakeling:
Op vrijdag 3 augustus 2012 a.s. vindt de officiële omschakeling plaats in bijzijn van de Nederlandse Kansspelautoriteit en een afvaardiging van het Ministerie van Justitie.

[Magic Pay logo] Cashless Play
Het door REAC BV uit Rotterdam ontworpen cashless-systeem is een systeem waarmee gespeeld kan worden op de kansspelautomaten zonder dat men muntgeld of briefgeld hoeft in te werpen.
Bezoekers van het Amusementscenter kunnen bij binnenkomst via een speciale automaat een spelerskaart (even groot als een creditcard) verkrijgen en deze (met briefgeld) opwaarderen. Vervolgens kan men met deze spelerskaart op iedere willekeurige kansspelautomaat de inzet bepalen en spelen.
Voorwaarde voor dit systeem is dat alle, in het amusementscenter aanwezige, kansspelautomaten voorbereid en voorzien zijn van de nodige (door de Kansspelautoriteit en Verispect) goedgekeurde speciale software.

Super Game / Traarbach Speelautomaten
Het bedrijf Super Game B.V. richt zich op de exploitatie van zeven amusementscenters in Zuid-Limburg en 2 amusementscenters in Antwerpen. Traarbach Speelautomaten is actief in de horeca-exploitatie van kansspelautomaten.

Meer informatie: www.supergame.nl


Deel: ' Super Game Heerlen eerste Cashless-Play amusementscenter van Nederland '
Lees ook