Utrechtse Fietsenmakers betrokken bij theatervoorstelling


Ludieke theatervoorstelling 'Lotgevallen van een fietsenmaker' speelt op steenworpafstand van de Tour de France

Utrecht, 20150616 -- De voorbereidingen voor de Grand Départ Utrecht zijn in volle gang, zo ook de voorbereidingen voor de ludieke theatervoorstelling Lotgevallen van een fietsenmaker die op steenworpafstand van de start van de Tour de France zal spelen. Van woensdag 24 juni tot en met zondag 5 juli speelt Lotgevallen van een fietsenmaker in de UCK Theaterzaal aan het Domplein 4. De voorstelling is een coproductie van het UCK en Kilimanjaro Productions en wordt geregisseerd door Ron van Lente.

Over de voorstelling
Lotgevallen van een fietsenmaker brengt een ode aan de fiets als symbool van de Nederlandse cultuur. Iedereen die in Nederland woont heeft een fiets onder zijn kont. Maar waar zijn we met onze trouwe makker zonder een degelijke fietsenmaker? De fietsenmaker begrijpt ons. Hij voelt ons aan en leeft met ons mee. Lotgevallen van een fietsenmaker brengt op ludieke wijze een inkijkje in het wel en wee van de vakman die aan de basis van onze maatschappij sleutelt. Een voorstelling voor iedereen met een fiets: van 8+ tot 88+!

Ludieke actie: Win een gratis onderhoudsbeurt aan je fiets
Wat is een voorstelling óver fietsenmakers zonder medewerking van échte fietsenmakers?!
De makers van Lotgevallen van een fietsenmaker hebben samenwerking gezocht met diverse fietsenmakers in Utrecht. Bij deelnemende fietsenmakers kunnen mensen die de voorstelling gaan bezoeken een exclusieve Lotgevallen-van-een-fietsenmaker-zonneklep ophalen. In combinatie met het entreebewijs voor de voorstelling maak je daarmee kans op een gratis onderhoudsbeurt voor je fiets!

Speeldata
De voorstelling speelt op de volgende data:
woensdag 24 juni om 15 uur (try-out) en 20:30 uur
vrijdag 26 juni om 20:30 uur (première)
zaterdag 27 juni om 15 uur en 20:30 uur
zondag 28 juni om 15 uur
woensdag 1 juli om 20:30 uur
vrijdag 3 juli om 20:30 uur
zaterdag 4 juli om 15 en 20:30 uur
zondag 5 juli om 15 uur
Entree: € 5
Info en reserveren: www.lotgevallenvaneenfietsenmaker.nl


Deel: ' Utrechtse Fietsenmakers betrokken bij theatervoorstelling '
Lees ook