Start kaartverkoop Thomas Weekend in Spoorwegmuseum


UTRECHT, 20160330 -- Van 4 mei t/m 8 mei komt Thomas de Stoomlocomotief weer naar Het Spoorwegmuseum. De populaire blauwe stoomlocomotief uit de gelijknamige tv-serie zal stomen en puffen op het museumterrein. Natuurlijk is de Dikke Controleur er ook! Kinderen kunnen eindeloos spelen en bouwen met Thomas speelgoed. Nieuw is de Thomas sing-a-long: speel en zing zelf mee met de sterren uit de Thomas-musical. De start van de online kaartverkoop is op 4 april. Let op: dit jaar zijn er peuter- en familietickets te koop (www.thomasweekend.nl).

Programma
Dit jaar is Thomas de Stoomlocomotief vijf dagen lang te gast in het museum. Kinderen kunnen Thomas en zijn vriendjes Henry en Emily ontmoeten en worden geschminkt als een van deze helden. Natuurlijk is de Dikke Controleur ook weer aanwezig, hij wil dolgraag met iedereen op de foto. Kinderen kunnen eindeloos spelen en bouwen met Thomas speelgoed op twee grote speelkleden of genieten van de nieuwste Thomas-film in de bioscoop. Tijdens de Thomas sing-a-long kunnen alle kinderen meezingen met de liedjes uit de Thomas-musical. In de museumwinkel barst het van de leuke Thomas aanbiedingen.

Kaartverkoop Thomas Weekend
Vanwege de verwachte drukte is het verstandig vooraf een Thomas ticket te kopen via www.thomasweekend.nl . Alleen met een speciaal Thomas-ticket hebben bezoekers gegarandeerd toegang tot het Thomas evenement. Voorafgaand online een kaartje kopen is het meest voordelig, een kaartje kost dan €14,00 voor iedereen van 4 jaar en ouder. Kinderen van 1 t/m 3 jaar betalen €4,00. Museumkaarthouders hebben gratis entree. Nieuw is het familieticket, deze kosten €34,00 online of €38,50 aan de kassa van het museum. Voor de bezoekers zonder e-ticket of museumkaart gelden de normale entreetarieven van Het Spoorwegmuseum (€16,00 resp. €4,50). Voor de snelle beslissers zijn de eerste kaarten online te koop voor gereduceerd tarief. De online kaartverkoop start maandag 4 april.

Kom met de trein!
De parkeerruimte bij Het Spoorwegmuseum is beperkt, kom daarom met het openbaar vervoer. Er rijdt ieder uur een trein vanaf Amersfoort, via Bilthoven naar Het Spoorwegmuseum (Utrecht Maliebaan). Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren bij P + R Uithof (kosten €4,50). Van daar rijden gratis pendelbussen naar Het Spoorwegmuseum.


Deel: ' Start kaartverkoop Thomas Weekend in Spoorwegmuseum '
Lees ook