Thomas de Stoomlocomotief op bezoek in Spoorwegmuseum


UTRECHT, 20160503 -- Van 4 mei t/m 8 mei komt Thomas de Stoomlocomotief weer naar Het Spoorwegmuseum. De populaire blauwe stoomlocomotief uit de gelijknamige tv-serie zal stomen en puffen op het museumterrein. Natuurlijk is de Dikke Controleur er ook! Kinderen kunnen eindeloos spelen en bouwen met Thomas speelgoed. Nieuw is de Thomas sing-a-long: speel en zing zelf mee met de sterren uit de Thomas-musical. Kaartjes zijn online te koop via www.thomasweekend.nl.

Programma
Dit jaar duurt het Thomas Weekend 5 dagen: van 4 t/m 8 mei. Kinderen kunnen Thomas en zijn vriendjes Henry en Emily ontmoeten. Natuurlijk is de Dikke Controleur er ook, hij wil dolgraag met iedereen op de foto. Kinderen kunnen eindeloos spelen en bouwen met Thomas speelgoed op twee grote speelkleden of genieten van de nieuwste Thomas-film in de bioscoop. Tijdens de Thomas sing-a-long kunnen alle kinderen meezingen met de liedjes uit de Thomas-musical. In de museumwinkel barst het van de leuke Thomas aanbiedingen.

Kaartverkoop Thomas Weekend
Vanwege de verwachte drukte is het verstandig vooraf een Thomas ticket te kopen via www.thomasweekend.nl. Een online ticket kost €14,00 voor iedereen van 4 jaar en ouder. Dit jaar betalen peuters ook entree, een kaartje voor kinderen van 1 t/m 3 jaar kost €4,00. Museumkaarthouders hebben gratis entree en kunnen niet reserveren. Voor de bezoekers zonder e-ticket of museumkaart gelden de normale entreetarieven van Het Spoorwegmuseum (€16,00 resp. €4,50).

Kom met de trein!
De parkeerruimte bij Het Spoorwegmuseum is beperkt, kom daarom met het openbaar vervoer. Let op: vanwege werkzaamheden rond Utrecht CS rijdt de pendeltrein vanaf Amersfoort! Deze stopt niet in Bilthoven. Reizigers die via Utrecht CS rijden kunnen bus 8, 28 of 128 nemen. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren bij P + R Uithof (kosten €4,50). Van daar rijden gratis pendelbussen naar Het Spoorwegmuseum.


Deel: ' Thomas de Stoomlocomotief op bezoek in Spoorwegmuseum '




Lees ook