Kampeercollectie Jack Wolfskin focust op schoonheid én comfort


De expertise van een marktleider in tenten en rugzakken staat garant voor nog mooiere avonturen voor outdoor liefhebbers

AMSTERDAM, 20130613 -- De zomer komt eindelijk met rasse schreden dichterbij, en vakantieplannen worden alsmaar concreter. Waar naartoe is niet het enige vraagstuk, ook de juiste uitrusting uitkiezen is een cruciaal proces. Jack Wolfskin, als expert in het outdoor-leven, is de ideale reispartner voor aangename verblijven, met het nodige comfort ongeacht de omstandigheden, tijdens uitstapjes en kampeeravonturen. Jack Wolfskin introduceert haar nieuwe praktische en goed samengestelde tenten, haast even comfortabel als thuis, en biedt een breed assortiment met handige en functionele rugzakken aan, zodat niemand iets moet missen. Met Jack Wolfskin voelt iedereen zich thuis, in outdoor omgeving…

Hieronder een overzicht van de onmisbare zaken voor het komende seizoen:

1.     Tenten van  Jack Wolfskin :

GOSSAMER 

Ideaal voor soloreizigers: de bivaktent GOSSAMER is licht en stevig en vormt de ideale, en betrouwbare, basis voor wandelaars, fietsers of motorrijders. Een leuk weetje is dat de tent het toelaat om onder de blote sterrenhemel te slapen. Als de buitentent wordt verwijderd, kan de binnentent perfect dienen als muggengaas.

Als extra bescherming voor de grond en om de levensduur van de tent te verlengen, introduceert Jack Wolfskin eveneens GOSSAMER grondzeilen voor. Ze beschermen de bodem en zorgen ervoor dat er geen regenwater binnendringt.

Meer informatie en de technische details:

https://www.jack-wolfskin.be/nl/uitrusting/tenten/tunneltenten/3000431-gossamer.aspx

ECLIPSE II

Voor duo reizigers is de ECLIPSE II zowat het toppunt. Een uiterst betrouwbaar instapmodel met oog voor comfort en kwaliteit. De tent met twee ingangen is zeer ruim, en heeft twee koepeldaken en twee ramen. Dankzij het koepelmodel is tent grotendeels zelfdragend waardoor slechts een paar haringen volstaan. Via het dak is ook de luchtcirculatie gegarandeerd. Reizigers die met z’n drieën zijn, kunnen alle voordelen terugvinden in het grotere broertje, de ECLIPSE III.

Meer informatie en de technische details:

https://www.jack-wolfskin.be/nl/uitrusting/tenten/koepeltenten/3000511-eclipse-ii.aspx

2.     Rugzakken van Jack Wolfskin

MOAB 

Licht en design, sportief en veelzijdig. Zo zijn de rugzakken uit de MOAB-collectie het beste te omschrijven. De rugzakken zullen bij grote en kleine liefhebbers van fietstochten in de smaak vallen , mede dankzij een speciale bevestigingsmogelijkheid voor de helm. ,Maar ze zijn ook zeer geliefd bij wandelaars of fans van alpencrossen.

Naast de opberg- en de bevestigingsmogelijkheden, biedt de MOAB-rugzak ook aangename draagbaarheid, veel bewegingsvrijheid en voldoende luchtcirculatie.

MOAB is de ideale partner voor tochten van middellange duur, en die dus een zo klein mogelijke rugzak vereisen met maximale  ruimte. De rugzak is beschikbaar in verschillende volumes (18L, 24L et 30L).

Meer informatie en de technische details:

https://www.jack-wolfskin.be/nl/uitrusting/rugzakken/fietsrugzakken/dames/2002291-moab-jam-30.aspx

Het HIGHLAND-assortiment

De HIGHLAND-collectie bestaat uit goed uitgeruste en handige rugzakken die aansluiten op de wensen van wandelaars bij lange tochten. Jack Wolfskin ontwikkelde specifieke mannen- (36L en 50L) en vrouwenmodellen (36L en 46L). De kleinste modellen mikken op tochten van één dag en bieden dus voldoende ruimte voor een regenhoes, eten, drinken en landkaarten. Bovendien zorgt de indeling in compartimenten ervoor dat alles snel en gemakkelijk toegankelijk is.

Meer informatie en de technische details:

https://www.jack-wolfskin.be/nl/uitrusting/rugzakken/wandelrugzakken/heren/2002161-highland-trail-50-men.aspx

De grote HIGHLAND-modellen van 46L en 50L vormen de brug tussen de grote trekking-rugzakken en de wandelrugzakken voor dagtochten en zijn gemaakt voor tochten van meerdere dagen. Men kan er een slaapzak en een tent in opbergen en ze beschikken over extra functionaliteiten, zoals een aparte bevestiging voor trekkingstokken en een ijshouweel.

Meer informatie en de technische details:

https://www.jack-wolfskin.be/nl/uitrusting/rugzakken/wandelrugzakken/heren/2002161-highland-trail-50-men.aspx


Deel: ' Kampeercollectie Jack Wolfskin focust op schoonheid én comfort '
Lees ook