Global The Hague City App toont alles wat Den Haag te bieden heeft


App wijst de weg aan toerist, hotelgast, expat, en inwoners wereldstad

DEN HAAG, 20130625 -- De gloednieuwe Global The Hague City App biedt vanaf 25 juni de uitkomst voor iedereen die in één compleet overzicht wil zien wat wereldstad Den Haag te bieden heeft. Met drie klikken kun je jouw keuze bepalen uit het actuele aanbod en meteen online reserveren. Of je er nu wilt overnachten, lekker wilt eten, uitgaan, winkelen of zaken doen met één van de vele internationale organisaties, de Global The Hague City App vertelt je waar je moet zijn. De app is te downloaden in alle appstores.

De app bied een volledig overzicht van de UITagenda, musea, talloze restaurants, bars, nachtclubs, winkels en actuele activiteiten in Den Haag en de regio Haaglanden. Door de samenwerking tussen Hotelvereniging 345 en Global The Hague City App zullen naast inwoners van Den Haag ook de 1,2 miljoen bezoekers van deze wereldstad die jaarlijks overnachten in de 3/4/5 sterrenhotels van Den Haag kennis maken met deze app.

‘Zo mis je komende zomer geen enkel festival meer en hoef je niet meer alle websites af te struinen. Wij hebben het allemaal al voor je verzameld. De Global The Hague City App is dé plek die alles toont wat Den Haag en Regio Haaglanden te bieden heeft voor inwoners en bezoekers van de stad en regio’, aldus Dré Timmermans, directeur APPVISION, aanbieder Global The Hague City App.

40.000 expats
De aanbieders van de app hebben ook gedacht aan de ruim 40.000 expats die in het politieke hart van Nederland wonen of werken bij de vele internationale instanties zoals ambassades, de Verenigde Naties en diverse niet-gouvernementele organisaties of het internationale bedrijfsleven. ‘Speciaal voor al die expats hebben we een Engelstalige versie gemaakt, zodat zij ook makkelijk hun weg kunnen vinden in Den Haag. Daarnaast hebben we gegevens van alle internationale organisaties in de Global The Hague City App opgenomen’, vertelt Dré Timmermans.

‘Last last but not least, we bieden de expats een actueel en exclusief aanbod van de Nederlandse huizenmarkt aan, bekeken vanuit internationaal perspectief en bewust rekening houdt met de specifieke wensen die expats hebben.’ 

Online reserveren
Uniek aan deze app is het Call-me-back-systeem, dat bij een groot deel van het aanbod is geactiveerd. Timmermans: ‘Kaartjes voor de musical of een tafel in een restaurant zijn met een druk op de knop te reserveren. Vervolgens word je binnen no-time teruggebeld door een medewerker om de gegevens op te nemen. Makkelijker dan dat kan het niet.’

Mogelijkheden voor ondernemers
Naast de vele mogelijkheden voor inwoners en bezoekers van de regio Den Haag biedt de Global The Hague City App tevens een internationaal digitaal platform voor ondernemers. Via een membership kunnen zij op interactieve wijze contact maken met een miljoenenpubliek. ‘Op dit moment zijn er nog slechts enkele exclusieve memberships te vergeven, maar we staan nog open hiervoor’, aldus Timmermans.


Deel: ' Global The Hague City App toont alles wat Den Haag te bieden heeft '
Lees ook