LetsGoDigital neemt pretpark specialist Parkspot over


Pretparken nieuwssite Parkspot.eu zal online activiteiten voortzetten via de website van LetsGoDigital.

APELDOORN, 20171010 -- Online magazine LetsGoDigital is verheugd te kunnen melden dat pretpark-nieuwssite Parkspot.eu per heden onderdeel is geworden van het recent vernieuwde nieuwsplatform van LetsGoDigital.

[LetsGoDigital neemt pretpark specialist Parkspot over] De eigenaar van Parkspot, Hans Ryckmans, zal zijn online activiteiten voortzetten via de website van LetsGoDigital binnen de categorie pretparken. Hans heeft reeds 10 jaar ervaring opgedaan in de pretparkenbranche. Door deze kennis voortaan te delen via het online platform van LetsGoDigital kan een nog groter publiek worden bereikt.

"Parkspot was al even op zoek naar een partner om zijn content te delen. Op een gegeven moment moet je gewoon eerlijk zijn en zeggen dat je partners nodig hebt, om de toenemende concurrentie op het wereldwijde web het hoofd te bieden. Samen met het team van LetsGoDigital gaan we deze uitdaging vol vertrouwen aan. Parkspot verdwijnt niet, we krijgen alleen een nieuwe naam en een sterker team," aldus Hans Ryckmans, oprichter van Parkspot.

Pretpark website sectie
Hans en zijn team van pretpark experts zullen binnen LetsGoDigital berichten over het laatste nieuws, leuke weetjes en interessante aanbiedingen binnen de pretparken industrie. Met uitgebreide (video) reviews van pretparken, attractieparken en dierentuinen in binnen- en buitenland.

Ook recensies van kleinere pretparken en overdekte speelparadijzen komen in de pretpark sectie aan bod. Deze veelal particuliere initiatieven bieden doorgaans een goedkoop alternatief voor de grotere parken en kunnen toch garant staan voor een gezellig dagje uit. Daarom verdienen ook zij wat media aandacht.

Mark Peters, oprichter van LetsGoDigital: "De toevoeging van pretpark nieuws op ons vernieuwde platform is een volgende stap richting een breder content aanbod. Hans en zijn team hebben al veel ervaring opgedaan in de pretparkenbranche en zullen een interessante toevoeging bieden op het bestaande nieuwsaanbod. Naast een hoge kwaliteit kunnen bezoekers van LetsGoDigital ook rekenen op een snelle toegang tot alle gratis publicaties, zonder vervelende banners of andere imposante reclame uitingen."

Toekomst visie
In september van dit jaar presenteerde LetsGoDigital haar nieuwe website, welke een warm onthaal kreeg vanuit de consumenten elektronica industrie. LetsGoDigital zal haar nieuwsplatform in de toekomst verder uitbreiden naar andere content gebieden en hierbij de kennis inroepen van branche experts, zo kan een hoge kwaliteit gewaarborgd worden.

Experts die beschikken over kennis en content en bereid zijn te delen kunnen zich aanmelden via het contactformulier dat te vinden is op de website van LetsGoDigital.

YouTube promotie
https://youtu.be/ApxVyZGJYLIOver LetsGoDigital
https://nl.letsgodigital.org/over-letsgodigital/


Deel: ' LetsGoDigital neemt pretpark specialist Parkspot over '
Lees ook