Recreëren met oog voor de natuur


Duurzaamheidsmarkt en presentatie duurzame recreatiewoning

PUTTEN, 20140817 -- Op 30 augustus wordt op het VeluwsBospark in Putten een fair gehouden met als thema “Recreëren met oog voor de natuur”. Op deze kleinschalige fair is iedereen welkom die meer wil weten over milieuvriendelijk recreëren. Er zijn verschillende stands met informatie over energiebesparing, elektrisch vervoer, gezond leven en streekproducten. Wethouder Koekoek van gemeente Putten onthult er het prototype van een energieneutraal chalet.

De presentatie van het duurzaam chalet zal het hoogtepunt van de fair zijn. Het chalet is onder architectuur ontworpen en vormt een harmonieus geheel met de natuur. Dankzij de gekozen materialen en het innovatieve energiebeheer is het chalet energieneutraal. Tijdens de fair staat het prototype open voor het publiek. Tevens zullen leveranciers een toelichting geven op de gebruikte materialen en zal er een presentatie gehouden worden over verduurzaming in het algemeen.

Wilt u dit evenement bijwonen, kom gerust op 30 augustus naar het VeluwsBospark, Oude Garderenseweg 3 in Putten. De toegang is vrij van 12.00 uur tot 15.00 uur. Zie voor meer informatie website https://www.VeluwsBospark.nl/.

Bezoekers die zich van te voren aanmelden via de website ontvangen een ‘groene’ verrassing.


Deel: ' Recreëren met oog voor de natuur op het VeluwsBospark in Putten '
Lees ook