Happy Rent Attractieverhuur opent twee nieuwe vestigingen in Duitsland


De grootste attractie verhuurder uit het zuiden van Nederland opent de eerste twee Duitse filialen in Köln en Düsseldorf

SIMPELVELD, 20160219 -- Naast de 4 Afhaalpunten in Nederland opent Happy Rent Verhuur nu ook twee afhaalpunten in Duitsland en breidt hiermee het marktgebied verder uit. In Düsseldorf en Köln kunnen klanten de populaire huurproducten van Happy Rent nu ook direct in hun eigen stad afhalen. Na het succes van o.a. Simpelveld, Beek, Roermond en Best zijn onze oosterburen aan de beurt om kennis te maken met Happy Rent Attractieverhuur. Happy Rent is een van de snelst groeiende attractie verhuurbedrijven van Nederland die nu kans ziet om in Duitsland uit te breiden.

[Happy Rent Attractieverhuur opent twee nieuwe vestigingen in Duitsland] Het succes van Happy Rent heeft volgens eigenaar Guido Noteborn naast het uitgebreide assortiment in leuke attracties en een uitstekende service ook te maken met de klantvriendelijke website. Klanten kunnen realtime zien of het springkussen van hun voorkeur beschikbaar is en direct online aangeven in welke vestiging ze het willen ophalen. In principe kun je midden in de nacht een leuke attractie uitzoeken voor je evenement en dit direct online reserveren. Doordat er meerdere afhaalpunten zijn, kunnen de meeste klanten de materialen direct in de buurt ophalen. 

Wat ooit begon als een lokaal verhuur bedrijf van springkussens is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende attractieverhuur bedrijven in de euregio. Zo weten jaarlijks meer dan 1.500 klanten de weg naar Happy Rent Verhuur te vinden. Van abraham pop tot rodeostier en van stormbaan tot slush puppy machine, alles waar plezier aan te beleven is, is te huur. Door de grote vraag naar de unieke huur producten uit Duitsland is er onlangs besloten om ook in Köln en Düsseldorf een afhaalpunt te openen zodat ook de Duitse klanten direct online hun attracties en springkussens kunnen huren en in de buurt kunnen afhalen. 

Op die manier draagt Happy Rent de missie verder uit om steeds meer mensen met geweldige attracties te laten genieten van hun geluk. 


Deel: ' Happy Rent Attractieverhuur opent twee nieuwe vestigingen in Duitsland '
Lees ook