Fietsnetwerk.nl introduceert 'Het nieuwe knooppunten fietsen'


Nieuwe fietsnetwerk app brengt routebegeleiding en beleving op fietsroutes op hoger niveau dankzij inzet nieuwste innovaties

HARDERWIJK, 20160624 -- Na het afgelopen jaar diverse innovatieve producten te hebben gelanceerd zoals ‘dynamische fietsroutes’ en Brabantse ‘Beacon routes’ komt het ambitieuze Harderwijkse bedrijf Fietsnetwerk.nl wederom met een bijzonder product op de de markt. De App ‘Fietsnetwerk, Beleef Fietsen’ is dankzij inzet van de laatste technologieën en een zeer uitgebreide testprocedure de verwezenlijking van het nieuwe ‘knooppunten fietsen’. In de app worden prachtige routes aangeboden langs fietsknooppunten inclusief de mooiste afstapmomenten. De app past ook goed in de trend waarbij apps in de achtergrond functioneren en alleen informatie geven waar dit nodig is.

Routebeleving
Er is een groeiende behoefte vanuit de gebruikers van de fietsknooppunten aan meer beleving tijdens het fietsen, waarbij door combinatie van data per gebruiker een op maat gesneden dienstverlening geboden wordt. Fietsnetwerk.nl voorziet in die behoefte door bezienswaardigheden en ondernemers die niet direct aan een knooppuntenroute liggen zichtbaar en bereikbaar te maken. Fietsers kunnen kiezen welke zaken ze interessant vinden en deze toevoegen. De app geeft direct de route naar deze extra afstapmomenten aan.

Fietsnetwerk.nl
Fietsnetwerk.nl heeft zich tot doel gesteld het beste digitale fietsnetwerk ter wereld aan te bieden waarbij met gebruikmaking van de bestaande routenetwerken een verbinding gemaakt wordt tussen de miljoenen gebruikers en de gastvrijheidsondernemers. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste innovatieve technologie waardoor persoonlijkere informatie kan worden geboden en de gastvrijheidseconomie gestimuleerd kan worden.

De Fietsnetwerk app
De nieuwe app biedt een unieke combinatie tussen perfecte routebegeleiding en kwalitatief hoogwaardige content. Door partnerships met diverse belangenorganisaties kan Fietsnetwerk in de app een grote keuze in bezienswaardigheden aanbieden zoals bijvoorbeeld vele forten, kastelen en molens. De app is voorzien van de laatste technologie waardoor het batterij en dataverbruik minimaal is. Daarnaast is de app voorzien van bijvoorbeeld I-beacon technologie waarmee altijd op de juiste plaats en op het juiste moment de juiste informatie kan worden aangeboden aan de gebruikers van de app.

Nederland een echt Fietsland
Dat Nederland bij uitstek een land is om er met de fiets op uit te trekken behoeft geen betoog. Jaarlijks stappen miljoenen mensen uit binnen- en buitenland op de fiets voor een korte of langere recreatieve fietstocht. Per jaar worden bijna 200 miljoen recreatieve fietstochten ondernomen en stappen 670.000 Nederlanders op de fiets voor in totaal 900.000 fietsvakanties. 77 procent van deze groep maakt tijdens hun vakantie gebruik van knooppuntroutes.


Deel: ' Fietsnetwerk.nl introduceert 'Het nieuwe knooppunten fietsen' '
Lees ook