Dagjeweg.NL ruim 3000 beoordelingen


EDE GLD, 20080618 -- DagjeWeg.NL, de toeristische website vol uitstapjes en nieuws over toerisme, is deze maand de grens van 3000 beoordelingen gepasseerd. De beoordelingen kunnen bezoekers geven over een uitstapje die zij bezocht hebben. Ook nog niet bestaande uittips op de website kunnen beoordeeld worden. Hierdoor zorgen de bezoekers er zelf voor dat het aantal uittips op DagjeWeg.NL iedere dag groeit.

Veel ervaringen
Vooral de laatste maanden zijn er veel ervaringen achtergelaten. Al ruim 650 uitstapjes hebben n of meer beoordelingen binnen. De Apenheul spant de kroon met 67 ervaringen. De plotselinge groei is met name te danken aan de vrijkaartjes voor verschillende uitstapjes en evenementen. Wekelijks worden deze verloot onder iedereen die een ervaring op DagjeWeg.NL achterlaat.

Goede indruk
DagjeWeg.NL informeert de toerist graag zo volledig mogelijk over het toeristische aanbod in Nederland. De bezoeker van DagjeWeg.NL krijgt met de beoordelingen een goede indruk van de uitstapjes. Reden te meer om DagjeWeg.NL met een bezoekje te vereren, alvorens er daadwerkelijk op uit te gaan!

Over DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL brengt dagelijks onafhankelijke berichtgeving over dagtrips, korte meerdaagse uitstapjes of langere vakanties in de Benelux. Daarmee heeft de website een unieke positie verworven. Overigens is er ook nog een Engelstalige website voor toeristen uit het buitenland: DaysOut.NL. Een ander populair medium is de E-krant van Dagjeweg.NL. Van deze gratis digitale nieuwsbrief zijn ruim 10.000 mensen lid.


Deel: ' Dagjeweg.NL passeert grens van 3000 beoordelingen '
Lees ook