Stichting opvang van zwerfdieren in Andalusi


De kwispelparade

NOORDWIJK AAN ZEE, 20080307 -- Op zondag 6 april 2008 organiseert de Stichting Opvang van Zwerfdieren in Andalusi (SOZA) vanaf 13.30 uur de eerste `Kwispel Parade'. Vertrek is vanuit strandpaviljoen Beach End in Noordwijk aan Zee. De Kwispel Parade is een `Oerol-achtige wandeloptocht' over strand en duinen voor SOZA baasjes, hun honden en alle verdere sympathisanten al dan niet met hond. Het inschrijfformulier is via www.soza.info te downloaden.

SOZA is in 1998 opgericht door de in Andalusi woonachtige bekende Jazzpianiste Pia Beck en Gino Felleman. SOZA zet zich daar in om zwerfdieren op te vangen, medische zorg te geven en zo mogelijk te herplaatsen. Een groeiend aantal honden wordt in Nederland geplaatst.
Felleman, de drijvende kracht achter SOZA, verheugt zich erop om 6 april `zijn' honden weer terug te zien, maar vooral om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe baasjes. Potentile baasjes, donateurs en verdere sympathisanten met of (nog) zonder hond worden van harte uitgenodigd om aan de wandeling deel te nemen.

Programma

Vanaf 13.30 uur wordt verzameld op strandpaviljoen Beach End (routebeschrijving via www.beachend.nl). De optocht start om 14.30 uur. De Kwispel Parade is een evenement voor hond en baas: een wandeling over het strand en door de duinen met diverse Oeral-achtige verrassingen en intermezzo's onderweg. Na tweeneenhalf uur eindigt de wandeling in Beach End met een borrel voor mens en hond.
Het evenement eindigt om 17.30 uur. Meedoen aan `De Kwispel Parade' kost 10,00 per persoon inclusief de drankjes en de hapjes. Honden hoeven niets te betalen en kinderen t/m 3 jaar ook niet. Kinderen vanaf 4 jaar 7,50.


Deel: ' Eerste 'Kwispel Parade' in Noordwijk aan Zee '
Lees ook