Nederwaal start site met overnachtingsmogelijkheden Belgische Ardennen


Eerste overzichtssite met alle overnachtingsmogelijkheden

RENDEUX, 20091013 -- Een website met alle overnachtingsmogelijkheden in de Belgische Ardennen en de rest van Walloni was er nog niet, maar nu wel. De Nederwaal Chris Kruijssen is hem deze week begonnen: www.ardennenbed.nl

Het zijn er momenteel 3.586 in 712 plaatsen, te vinden per provincie, per plaats en per soort logies.


Het monnikenwerk is gedaan door de uitgever van de site, de Nederwaal Chris Kruijssen. Het stoorde hem dat allerlei sites alleen maar deel-informatie geven en dat mensen die logies zoeken in de Ardennen of elders in Walloni, allerlei zogenaamde overzichtsites moesten bezoeken, die vaak nog maar een deel geven, afhankelijk van hun eigen keuze of de betaling door de bedrijven.

De onoverzichtelijke situatie wordt mede veroorzaakt omdat er in Walloni op 3 niveaus toeristenbureaus actief zijn, daarnaast zijn veel plaatsen waar overnacht kan worden niet geregistreerd omdat dit niet wettelijk verplicht is.

Het is een overzichtelijke, rustige website en de bezoekers kunnen naar behoefte sorteren op hotel, bed and breakfast (B&B), chambre d'hte, vakantiehuis, appartement of gte en camping.

Ardennenbed.nl is ook niet louter liefdadigheid; weliswaar worden alle logiesmogelijkheden gegeven, maar de uitbaters die een foto willen en een link, betalen daarvoor een klein bedrag per jaar.

Chris Kruijssen, de uitgever van www.ardennenbed.nl woont al ruim 16 jaar in de Belgische Ardennen, heeft een brede ervaring in de toeristische sector in de Belgische Ardennen en maakt onder meer deel uit van de C.L.D.R Commission Locale de Dveloppement Rural) van de gemeente Rendeux.


Deel: ' Nederwaal start site met overnachtingsmogelijkheden Belgische Ardennen '
Lees ook