Het italieforum.nl wordt nieuw leven ingeblazen


AMSTERDAM, 20170113 -- Sinds jaar en dag was het italieforum.nl het best bezochte forum op het Nederlandse internet. Met de nieuwe versie van de site hoopt het italieforum.nl zijn plek als nummer 1 op de ranglijst weer terug te winnen. De vernieuwde site biedt alles voor een plezierige discussie over allerlei onderwerpen. Dus kijk op italieforum.nl en doe mee met de discussie.

Doordat de site slecht werd onderhouden is de laatste jaren de animo wat teruggelopen. De technische staat van de site was niet meer van deze tijd, echter is daar verandering in gekomen. De site is geheel vernieuwd en op de laatste standaard gebracht. Het was jammer genoeg niet mogelijk om alle archieven en oude ‘posts’ mee te nemen en dus wordt het een echt frisse nieuwe start.

De nieuwe site is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen, er wordt wel gevraagd je te registreren als gebruiker alvorens je kunt posten. Dit is gedaan uit beveiligingsoverwegingen. De doelstelling van de beheerder is om goed te luisteren naar de gebruikers en ook nieuwe ideeën of aanpassingen snel te verwerken .

Dus heeft u iets met Italië, kijk dan op italieforum.nl en praat mee.


Zoekwoorden:

Deel: ' Het italieforum.nl wordt nieuw leven ingeblazen '
Lees ook