Principe delle Nevi: ICQ-oprichter gaat partnerschap aan met Italiaanse hotelier voor creatie van visionair hotel in de Italiaanse Alpen.

BREUIL-CERVINIA, Italië--(BUSINESS WIRE)-- 20110216 --

Vigiser was een van de mede-uitvinders van ICQ, de eerste instant messaging-toepassing op internet, die hij verkocht in 1998 voor meer dan vier honderd miljoen Amerikaanse dollars. Vervolgens is hij tien jaar op zoek geweest naar de beste op sportieve activiteiten gebaseerde outdoor vakantie-ervaring ter wereld. Toen hij James McNeill ontmoette en onmiddellijk een connectie voelde in diens hotel Principe delle Nevi (Web - https://www.principedellenevi.com en Facebook - https://www.facebook.com/PrincipeDelleNevi), in Breuil-Cervinia, Italië, geloofde Vigiser dat hij de perfecte plek en partner had gevonden om zijn visie waar te maken. Het tweetal, dat een hartstocht voor weelderige omgevingen en luxueuze service deelt en het liefst buitenshuis verkeert, werd vrienden en partners in 2009, en vlak daarop begonnen ze hun plannen in de praktijk te brengen, waaronder grote hotelvernieuwingen.

Vigiser en McNeill kunnen nu bogen op een van de beste boutique hotelervaringen in de Alpen. Principe delle Nevi, letterlijk “Sneeuwprins”, biedt: bergtoegang voor in- en uitskiën, 27 kamers waaronder twee moderne lofts (alle met zeer stijlvol Italiaans decor), 3D-entertainmentsystemen, Italiaanse gourmetcuisine en een excellente plaatselijke wijnlijst, een vier-sterren spa, een après-ski bar en nog veel meer.

“De werkelijke definitie van een geweldige buitenervaring kan gevonden worden in de combinatie van een buitengewone lokatie, luxueuze producten en hartelijke dienstverlening,” aldus Vigiser. “Daarom ben ik dit partnerschap met James aangegaan. Cervinia en de Matterhorn bieden een van de buitengewoonste locaties van de wereld en wij hebben met dit hotel een elegant en luxe product gecreëerd. Maar de echte win-situatie is de combinatie van deze twee eigenschappen met James en zijn team die een ongelooflijke hartelijke dienstverlening bieden waardoor de belevenis compleet wordt.”

Breuil-Cervinia is gelegen in de Italiaanse Aosta-vallei, twee en half uur rijden van Milaan. Cervinia deelt de beroemde Matterhorn met Zermatt, Zwitserland. Hier kunnen gedurende het gehele jaar de volgende activiteiten worden beoefend: skiën, snowboarden, paardrijden, heuvelafwaarts mountainbiken, wandelen, golf en nog veel meer.

- ### -

Sefi Vigiser is een ondernemer die in Israël is geboren. Hij heeft groot succes gehad met ICQ en hiermee een blijvend stempel op moderne internetcommunicatie gedrukt.

James McNeill heeft een carrière in de stad Breuil-Cervinia die reeds 30 jaar duurt. Zijn hele leven wijdt hij zich al aan het leveren van uitzonderlijke gastvrijheid aan resortbezoekers, waaronder 20 jaar als professionele skileraar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Neem voor meer informatie of om een interview af te spreken contact op met:
Kristin Gynnild
+39-0166-94-09-92
info@principedellenevi.com
of
Hotel Principe Delle Nevi
Strada Giomein 46
11021 Cervinia (Ao), Italië
+39-0166-940992
info@principedellenevi.com
https://www.principedellenevi.com

https://www.facebook.com/PrincipeDelleNevi

Deel: ' ICQ-oprichter gaat partnerschap aan met Italiaanse hotelier '
Lees ook