Lancering goudmerk voor Italiaanse merken : Dolce d'Oro


Wat heeft de Nederlander opeens met Itali

ANTWERPEN, 20090703 -- Omdat we duidelijk steeds meer enthousiasme tonen voor mooie Italiaanse producten zoals de Vespa, de kleine FIAT 500 en Prosecco om er maar een paar te noemen, heeft Dolcevia.com dit jaar een eigen goudmerk gelanceerd voor haar favoriete Italiaanse producten en diensten. Dolce d'Oro: www.dolcevia.com/artman2/publish/dolcedoro/index.shtml

oil with Dolce d'Oro logoDolce d'Oro

Itali is de afgelopen twee jaar razend populair bij de Nederlanders. Dit jaar brengen wij er zelfs met meer dan 1 miljoen landgenoten onze vakantie door. Dolcevia.com, de weg naar Itali, een lifestyle portal, is momenteel dan ook een van de snelststijgende websites in Nederland en Belgi! De afgelopen zes maanden zijn de bezoekersaantallen met maar liefst 250% toegenomen.

Het Dolcevia goudmerk voor uitzonderlijke producten en diensten die de redactie toekent op louter persoonlijke ervaring. Het logo van Dolce d'Oro wordt geplaatst bij een duidelijke omschrijving van het product. Het keurmerk kan niet gekocht worden en mag niet als reclame gezien worden. De laatste producten die we uitkozen waren:

  • Olive Body Oil van Adler SPA: Huidverzorgende olijfolie uit de Val d'Orcia in Toscane

  • La Dolce Vita : Schoenen en tassen op maat gemaakt in exclusief atelier in Buonconvento, Toscane

  • Tanning Compact Crme van Italiaanse cosmetica merk Collistar in SPF 30


De Dolcevia Routeplanner (Nieuw!): een supersnelle routeplanner die in luttele seconden de beste route uitrekent van a naar b. Van uw huis naar uw vakantiehuis b.v. en daarbij meteen ook alle verwante publicaties op Dolcevia opzoekt over je bestemming.

Live Assistant op Dolcevia.com (Nieuw!) Dolcevia heeft sinds enige tijd gratis Live `Vraag en Antwoord' diensten op de site. Allerlei vragen die een bezoeker heeft over bestemmingen in Itali, Italiaanse adresjes of producten en uiteraard Italiaans koken worden snel en gratis beantwoord door de redactieleden als zij aanwezig zijn. Je kunt dit gerust uitproberen door op de chatlink te klikken die op bijna iedere pagina aanwezig is.

Downloads:
Klik hier voor PDF NL - Klik hier voor WORD versie NL
Click here for PDF EN - Click here for WORD version EN

Download beelden persbericht


Deel: ' Lancering goudmerk voor Italiaanse merken Dolce d'Oro '
Lees ook