Beluga Adventures winnaar 2016 in Poolreizenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160317 -- Beluga Adventures is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Poolreizenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Beluga Adventures weet haar enorme ervaring in poolreizen uitstekend te combineren met een persoonlijke aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Uniek in Nederland!’

Beluga Adventures (officiële naam: Beluga Expeditions & Adventures BV) is een zelfstandige organisatie gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen naar de Noordpoolgebieden, Antarctica, omringende subantarctische eilanden, Chili en Argentinië. Veelal koude bestemmingen in het hoge noorden en lage zuiden die een blijvende bron van hartverwarmende inspiratie vormen, waarnaar de reiziger vaak weer terugverlangt. Tevens biedt de organisatie reizen aan waarbij het accent ligt op het waarnemen van walvissen en andere zeezoogdieren en verschijnselen zoals het noorderlicht. De organisatie hanteert strenge regels aan het omgaan met de natuur ter plaatse en waar mogelijk wordt de lokale bevolking betrokken bij de reis. Beluga Adventures (1998) is gevestigd in Pernis en opereert in Nederland en België.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Beluga Adventures een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Beluga Adventures, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Aanbod geperfectioneerd

Beluga onderscheidt zich door een actieve interesse in het eigen product. Medewerkers hebben vrijwel alle aangeboden reizen – vaak door ongerepte gebieden waar de toerist nog nooit eerder is geweest – ook zelf gemaakt, zodat zij exact weten wat de reiziger kan verwachten en waar deze op moet letten. Zo wordt het aanbod geperfectioneerd en kan men klanten zeer nauwkeurig voorlichten en adviseren. De medewerkers kennen veel klanten ook persoonlijk.

In haar bestaan is Beluga uitgegroeid tot specialist in special-interestreizen die een publiek trekken dat echt iets bijzonders wil. ‘Dat de onderneming daarin voortreffelijk slaagt, moge blijken uit haar gezonde financiële positie en het gegeven dat klanten zeer frequent terugkomen; voor sommige klanten geldt dat al bijna zo lang als de onderneming bestaat. Zij erkennen het specialisme en de topservice, en gedragen zich als ware ambassadeurs. Dat veel gewerkt wordt voor Floortje Dessing bewijst de kwaliteit eens te meer. Beluga staat in Nederland gewoon voor poolreizen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Beluga Adventures is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. Zeker de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.belugareizen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Beluga Adventures winnaar 2016 in Poolreizenbranche '
Lees ook