noSun Groepsreizen uitgeroepen tot beste aanbieder Actieve reizen


noSun Groepsreizen is voor de derde keer uitgeroepen tot beste aanbieder van Actieve en Avontuurlijke reizen in Nederland!

UTRECHT/ENSCHEDE, 20150417 -- Tijdens de uitreiking van de ZOOVER Awards is noSun Groepsreizen wederom onderscheiden met een van de felbegeerde ZOOVER Awards. Doordat het Nederlandse publiek massaal op noSun heeft gestemd, mogen zij zich wederom de beste noemen in de categorie ‘Actief & Avontuurlijk’.

Directeur Martijn Boshuis: "We zijn ontzettend trots op de hoge cijfers waarmee wij gewonnen hebben. Onze service is met een 9,1 beoordeeld! Graag willen wij iedereen hartelijk danken die op ons gestemd heeft. Zonder de steun van al onze reizigers hadden wij deze Award niet kunnen winnen!"

De Enschedese reisorganisatie is in 2003 opgericht op een studenten zolderkamer en een spin-off van de Saxion Hogeschool. De organisatie heeft de afgelopen jaren een turbulente groei doorgemaakt en focust zich vooral op een onderscheidend, persoonlijk en kwalitatief aanbod. Met noSun ga je lekker actief op reis en lig je niet aan het strand. Het opvallende is dat noSun zich richt op single reizigers, een groeiende doelgroep in Nederland.

Ook in 2011 en 2013 is noSun Groepsreizen uitgeroepen tot de beste aanbieder van Actieve en Avontuurlijke reizen.


Deel: ' noSun Groepsreizen uitgeroepen tot beste aanbieder Actieve reizen '
Lees ook