Reisorganisatie Dansreizen te koop


Overname mogelijk vanaf vandaag

BREDA, 20100721 -- Het reislabel Dansreizen staat sinds vandaag open voor overname. Het besluit is genomen door moederbedrijf Monorojo uit Breda, specialist in het ontwikkelen van bijzondere reisconcepten.

De grote kracht van Dansreizen zit in de enorme niche die relatief eenvoudig te bereiken is. Enerzijds via het grote aantal dansscholen in Nederland, anderzijds omdat er weinig concurrerende reisorganisaties zijn.

Het exotische karakter van dansen in combinatie met vakantie op wereldwijde reisbestemmingen maakt dansreizen zeer populair. Topbestemmingen als Zuid Spanje en Cuba hebben bijvoorbeeld een prachtige danscultuur met een breed reisaanbod van strand en uitgaan tot cultuur en dansfestivals. Maar dansreizen zijn ook mogelijk in Egypte, Argentini of als weekendtrip in Barcelona of Londen. Daarmee worden dansreizen ook toegankelijk voor iedereen die iets anders wil op reis.

Monorojo biedt Dansreizen aan voor overname naar aanleiding van een nieuw reisconcept waarbij Social Media wordt gekoppeld aan duurzaam toerisme. Het reislabel Dansreizen past daarom niet meer in de toekomstvisie van het bedrijf.


Deel: ' Reisorganisatie Dansreizen te koop '
Lees ook