100.000ste autotaxatie bij AutoDNA.nl


DOETINCHEM, 20070830 -- Consumenten maken massaal gebruik van de mogelijkheid om de waarde van hun auto op Internet te laten berekenen. Sinds de start van AutoDNA.nl in februari 2007, zijn al 100.000 taxatierapporten opgevraagd. AutoDNA.nl is de enige website die uitsluitend op onafhankelijke basis de waarde van auto's taxeert. Dit is een belangrijke verklaring van het succes van AutoDNA.nl.

De rode draad van het online taxeren is het kenteken van de auto. Het kenteken vormt de sleutel tot vrijwel alle informatie die over een auto beschikbaar is. Hierbij valt te denken aan technische gegevens, de nieuwwaarde en actuele inruil- en verkoopwaarden. Met andere woorden: het kenteken is het DNA van iedere auto!

Gratis taxatie voor iedereen
Op de website kunnen consumenten via het kenteken en de kilometerstand snel en eenvoudig achterhalen wat de waarde van een auto is. Deze zogenaamde basis-taxatie wordt met behulp van adverteerders gratis aangeboden en is voor iedereen vrij beschikbaar.

Voor een meer gedetailleerd taxatierapport betaalt de consument 8,95. De ervaren autotaxateurs van AutoDNA.nl zijn onafhankelijk en taxeren de auto op exact dezelfde manier als de dealer of garage dat doet. Hierdoor krijgt men een realistisch beeld van de waarde van de auto. Met een taxatie van AutoDNA.nl in de hand is iedereen goed voorbereid bij het kopen of verkopen van een auto.

Meer informatie: www.autodna.nl


Deel: ' 100.000ste autotaxatie bij AutoDNA.nl '
Lees ook