Albers Euromovers verhuist naar eredivisie


Verhuisbedrijf in Alkmaar neemt PPV certificaat in ontvangst

ALKMAAR, 20090724 -- De verhuizing van een compleet ziekenhuis, een ministerie of een bibliotheek. Een ingewikkelde, risicovolle en bijna militaire operatie. Voor verhuisbedrijven die dit vak beheersen is er het keurmerk Professionele Project Verhuizer. Het PPV certificaat is het kwaliteitslabel voor de top in bedrijfsverhuizingen. Directeur Hans van Staalduinen van verhuisbedrijf Albers Euromovers in Alkmaar neemt vandaag het PPV certificaat in ontvangst.

Het Alkmaarse verhuisbedrijf is eerder dit jaar in handen gekomen van Hans van Staalduinen en maakt deel uit van het wereldwijd opererende samenwerkingsverband Euromovers. Van Staalduinen was in de afgelopen jaren bij het bedrijf betrokken en besloot na de overname vol in te zetten op kwaliteit. Met name op personeelsgebied, het wagenpark en de opslagfaciliteiten. De onderneming houdt zich naast (inter)nationale verhuizingen ook bezig met logistieke diensten op het gebied van ondermeer ICT vervoer, warehousing en archiefbeheer.

In Nederland zijn slechts 36 bedrijven gecertificeerd met het PPV keurmerk, dat garandeert dat dergelijke risicovolle en complexe bedrijfsverhuizingen schadevrij, snel en veilig en strak volgens draaiboek worden uitgevoerd. Met de inzet van gecontroleerd personeel en op een wijze die rekening houdt met mens en milieu.

Het keurmerk wordt geborgd door regelmatige audits door Bureau Veritas Certification. Hierbij wordt gebruik gemaakt van VeriCert, een speciaal voor PPV ontwikkelde brancheaudit die kansen signaleert om kwalitatief door te ontwikkelen. Zodoende blijven PPV verhuisbedrijven ook in de toekomst op het hoogste niveau presteren.

Het PPV keurmerk staat voor zes garanties:
* Snelheid. Voorkoming dat bedrijfsprocessen onnodig lang worden onderbroken;
* Integriteit van het verhuispersoneel. Kostbare ICT en vertrouwelijke documenten in
vertrouwde handen;
* Veiligheid. Veiligheidscertificaten, beveiligde opslag en hoge kwaliteit verpakkingsmateriaal;
* Risicoreductie. Gediplomeerd personeel op alle niveaus;
* Gegarandeerde zekerheid. Duidelijke contracten en een netwerk van `preferred suppliers' op
het gebied van systeembouw, ICT, kantoorinrichting, beveiliging en schoonmaak;
* Helderheid. En vaste projectleider op HBO niveau die de regie voert en de opdrachtgever
alle zorgen uit handen neemt.

Keurmerk PPV is onderdeel van de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche waarbij 300 verhuisbedrijven zijn aangesloten.

PPV


Deel: ' Albers Euromovers verhuist naar eredivisie '
Lees ook