'12 Mooiste Trucks Verkiezing' van start in Nederland en België


Damwoude, 20130522 -- Ook dit jaar organiseert Transport Online weer de '12 Mooiste Trucks Verkiezing'. Vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven kunnen ook dit jaar weer een foto van hun vrachtwagen(s) insturen.

De achtste editie van deze jaarlijkse verkiezing ziet er iets anders uit dan de vorige edities. Omdat Transport Online inmiddels ook een groot publiek uit België heeft breidt  de meest geraadpleegde transportinformatiesite van Nederland de verkiezing naar de zuidelijke collega's uit. Transport Online is dit jaar dus op zoek naar de 12 Mooiste Trucks van Nederland én België!

Vrachtwagenchauffeurs en transportondernemers uit Nederland en België kunnen foto's insturen en de bezoekers van de website bepalen uiteindelijke de 12 winnaars. De twaalf mooiste foto's en daarmee de 12 mooiste trucks, zullen op de Transport Online kalender 2014 pronken. Tevens ontvangen de 12 winnaars een leuke prijs voor hun deelname en uiteraard een gratis exemplaar van de kalender.

Foto's voor de verkiezing kunnen ingezonden worden tot en met zondag 14 juli aanstaande. De redactie maakt daarna een selectie van ongeveer 50 foto's. Daarna zullen de bezoekers de gelegenheid krijgen hun favorieten uit te kiezen en zal in het najaar begonnen worden met het samenstellen van de kalender.

Voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname verwijzen wij u naar: https://www.transport-online.nl/site/12mooisten.php


Deel: ' '12 Mooiste Trucks Verkiezing' van start in Nederland en België '
Lees ook