Momondo ontwikkelt feature voor zakenreizigers


Amsterdam, 20130529 -- Rotterdam in de ochtend, Eindhoven in de middag en Parijs in de avond. Voor een zakenreiziger is tijd essentieel en de behoefte aan flexibiliteit groot. Daarom lanceert reiszoekmachine momondo.nl een nieuwe feature, de “Ticket Type Zoekfunctie” die zowel zaken- als langeafstandsreizigers het type reis laat kiezen dat hen het beste uitkomt.

Of jouw business meeting in Oslo, Kopenhagen of Parijs is, maakt niet zoveel uit als je meer dan 100 dagen per jaar reist. We zijn constant onderweg en moeten overal tegelijk zijn – en dan willen we ook nog een comfortabele vlucht en de mogelijkheid om flexibel om te gaan met reistijden omdat afspraken veranderen. momondo maakt de stijgende vraag naar flexibele tickets door langeafstands- en zakenreizigers makkelijker met de mogelijkheid om te zoeken op tickettypes.

De gebruikers kunnen zoekresultaten filteren op klasse, resultaten aanpassen op eigen behoeftes en zo tijd besparen in het boekingsproces.

"We hebben veel gebruikers – zowel zakelijke als langeafstandsreizigers – die veel reizen maken, waarbij flexibiliteit in relatie tot het ticket en de reistijd cruciaal is. We doen ons best om de grotere vraag naar flexibele tickets zo makkelijk mogelijk te maken door de lancering van de ‘Ticket Type Zoekfunctie’. Op deze manier helpen we onze gebruikers het ticket te vinden dat het beste bij hun behoeften past.” zegt Joeroen Helder (Country Manager in Nederland) van momondo.

De Ticket Type Zoekfunctie vind je op de homepage van momondo, bij de filteropties.

Over momondo:

Reiszoekmachine momondo.nl zoekt en vergelijkt miljoenen aanbiedingen voor vluchten, hotels en autoverhuur. Momondo is in 2006 gelanceerd en wordt aanbevolen door internationale media, zoals de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reisgoeroe Arthur Frommer. momondo heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een vluchtvergelijkingstest in 2012 door Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse product- en dienstenbeoordelaar.

Mobiele toepassingen voor de iPhone, Blackberry en Android zijn gratis beschikbaar.


Deel: ' Momondo ontwikkelt feature voor zakenreizigers '
Lees ook