Nieuwe methode om koffers te sealen biedt veilig en beschermd gevoel


BAGSEAL: your luggage security indicator

DIEMEN, 20111003 -- Dagelijks reizen er miljoenen mensen met hun bagage van de ene naar de andere plek. Helaas ontstaan er regelmatig situaties, waarbij eigendommen uit de koffer worden gestolen of worden er ongewenst(e) spullen aan de bagage toegevoegd, waar de reiziger verantwoordelijk voor wordt gehouden. Het bedrijf Security-Systems ontwikkelde daarom de BAGSEAL, een veilige, snelle en simpele manier om koffers te sealen en bij uitstek dé indicator of een koffer wel of niet geopend is. BAGSEAL is sinds deze week in Nederland verkrijgbaar.

BAGSEAL is de noviteit op het gebied van prettig reizen. Speciaal ontworpen om reizigers een veilig en beschermd gevoel te geven. Door simpelweg te weten dat de koffer niet is geopend, door iemand anders dan de reiziger zelf, kunnen vervelende situaties worden vermeden. BAGSEAL is universeel in gebruik en dankzij een unieke plaklaag op alle harde kunststof koffers toe te passen. Bovendien is BAGSEAL relatief goedkoop en gemakkelijk in aanschaf.

Naast de effectieve en preventieve werking, is sealen met BAGSEAL een goedkopere, snellere en milieuvriendelijkere manier van sealen, vergeleken met de reeds bestaande mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk op www.bagseal.nl


Deel: ' Nieuwe methode om koffers te sealen biedt veilig en beschermd gevoel '
Lees ook