VliegenNaar.nl start samenwerking met PaperFlies.com


VliegenNaar.nl neemt ook dag actie aanbod PaperFlies.com mee in vergelijk van vluchtaanbiedingen

AMSTELVEEN, 20121130 -- De populaire vliegticket vergelijker VliegenNaar.nl is een samenwerking gestart met de nieuwe daily deal site PaperFlies.com. Vanaf nu toont VliegenNaar.nl naast het aanbod van airlines en online reisbureaus daarmee ook relevante dag acties voor vliegtickets.

"Wij waren onder de indruk van het enthousiasme en gedrevenheid van de oprichters van PaperFlies", aldus Caroline Ferguson van Vliegennaar.nl. "Bovendien hebben ze bijzonder leuke aanbiedingen die wij graag meenemen in ons vergelijk. Onze 60.000 flight alert abonnees horen daar nu automatisch van via hun vertrouwde flight alert als het een bestemming betreft waar hun interesse naar uit gaat".

VliegenNaar.nl heeft in de afgelopen jaren steeds meer mensen aan zich weten te binden door de ontwikkeling van handig tools en services, die consumenten helpen bij het vinden van de goedkoopste vliegtickets. Waaronder de unieke flight alert service. Consumenten kunnen bij VliegenNaar.nl opgeven waar ze naartoe willen en wat hun maximale budget voor dat vliegticket is. Als er vervolgens ergens bij een luchtvaartmaatschappij, online reisbureau een nieuwe aanbieding beschikbaar komt die aan de criteria voldoet, dan krijgt men automatisch bericht. 


Deel: ' VliegenNaar.nl start samenwerking met PaperFlies.com '
Lees ook