Telekids musicalschool speelt Chuggington in Spoorwegmuseum


UTRECHT, 20171011 -- Van 14 t/m 22 oktober zijn de Chuggington doe-dagen in het Spoorwegmuseum. De meeste kinderen kennen de treinen van Chuggington van de televisieserie bij RTL. Chuggington is een fictieve stad waar levende treinen hun intrek hebben genomen, vanaf 14 oktober doen ze dit in het Spoorwegmuseum. Nieuw dit jaar is de samenwerking met de Telekids Musicalschool. Kinderen kunnen meezingen en dansen met de liedjes uit de tv-serie in de voorstelling ‘Weer te laat, Eddie!’. Online kaartjes met korting zijn nu te koop via http://www.spoorwegmuseum.nl/tickets.

[Foto Chuggington in Spoorwegmuseum]

Telekids Musicalschool
Tijdens de Chuggington doe-dagen staan de hoofdrolspelers van de tv-serie ‘Chuggington’ centraal. De Telekids Musicalschool verzorgt musicallessen voor kinderen in heel Nederland en heeft speciaal voor de Chuggington doe-dagen een gezellig programma samengesteld met liedjes uit het tv-programma. Zing en dans mee met Eddie en Lorry in de voorstelling ‘Weer te laat, Eddie!’ op het podium bij Chugger Willson.

Speelkleed
Tijdens de doe-dagen wordt de nieuwste Chuggington speelgoedlijn gepresenteerd. Op het speelkleed kunnen kinderen eindeloos spelen met dit nieuwe speelgoed. Het speelgoed is, naast Bol.com, alleen te koop bij het Spoorwegmuseum tijdens de Chuggington doe-dagen. De nieuwe speelgoedserie zal pas vanaf volgend jaar in de winkels verschijnen.

Activiteiten
Alle kinderen krijgen het Chuggington doe-boekje met daarin een spannende speurtocht en verschillende puzzeltjes. De nieuwste Chugginton aflevering wordt vertoond in de Chuggerbioscoop, buiten is er een leuk spel bij de draaischijf van het museum. Naast alle Chuggington activiteiten zijn alle museum-attracties gewoon te bezoeken. Nieuw is ‘Vorstelijk Reizen’ waarbij de koninklijke collectie van het museum centraal staat, in het Techlab ontdekken kinderen alles over de techniek achter de trein.

Kaartverkoop

Online kaarten kosten €14,00 (aan de kassa €16,00). Peuters van 1 t/m 3 jaar betalen ook entree, deze peutertickets kosten online €4,00 (€4,50 aan de kassa). Deze kaarten zijn alleen geldig tijdens de Chuggington doe-dagen van 14 t/m 22 oktober 2017. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
Deel: ' Telekids musicalschool speelt Chuggington in Spoorwegmuseum '
Lees ook