Slimme fotolijst maakt narrowcasting betaalbaar


MiniCast hoort thuis op iedere verkoopbalie

Europoort Rotterdam, 20130204 -- Maxbell narrowcasting introduceert met MiniCast een professionele 15 inch digitale fotolijst voorzien van een WLAN (draadloos netwerk) aansluiting en een eenvoudig te bedienen content management systeem (CMS). MiniCast is met name geschikt voor marketingafdelingen van grootwinkelbedrijven en franchiseorganisaties.

Bij traditionele narrowcasting wordt de monitor áchter de verkoopbalie geplaatst. Dit zorgt voor een grotere leesafstand en dus een grote monitor van minimaal 42 inch. De totale investering bedraagt dan, inclusief mediaspeler, montagebeugel, kabels trekken en installatie, al gauw € 2.500,-

De MiniCast display van Maxbell staat direct naast de klant óp de verkoopbalie, daarom hoeft de display dus ook niet zo groot te zijn. De mediaspeler is al geïntegreerd en omdat de display gewoon op de balie wordt geplaatst is er ook geen installatie nodig. Dat zie je dan ook direct terug in de kosten; de aanschafprijs bedraagt slechts € 399,-.

Doordat het content management systeem alleen de hoogst noodzakelijke functionaliteiten bevat is het zeer eenvoudig te bedienen. Een abonnement is verkrijgbaar vanaf € 6,25 per maand per display.

Gerard van den Bogaard, de verkoopagent voor de Nederlandse markt heeft grote verwachtingen van zijn nieuwste product: "Ik heb het MiniCast-systeem vooraf aan een aantal bestaande relaties laten zien en daaruit maak ik op dat er met deze tarieven zeker een grote markt is voor dit product." Gerard is per 1 februari officieel gestart met de verkoop van het systeem.

Maxbell narrowcasting levert in Europa narrowcasting oplossingen in verschillende markten. In Nederland beschikt Maxbell over een showroom in Europoort Rotterdam.


Deel: ' Slimme fotolijst maakt narrowcasting betaalbaar '
Lees ook