Hans Peters Commercieel Directeur van het Jaar


SMA verkiezingen tijdens Hét Sales Event 2017

NOORDWIJK, 20170309 -- Hans Peters (NS Reizigers) is vandaag (9 maart) uitgeroepen tot Commercieel Directeur van het Jaar. Dat gebeurde tijdens Hét Sales Event, één van de drie grote landelijke bijeenkomsten die jaarlijks georganiseerd worden door de Sales Management Association (SMA). Hét Sales Event heeft al jaren het Grand Hotel Huis ter Duin als thuisbasis en dit was alweer de tiende keer in dit prestigieuze hotel. Hoogtepunt van de dag was de verkiezing van de Commercieel Directeur, Senior Sales Professional en Young Sales Professional van het Jaar. In die volgorde kwamen Hans Peters, Fernando Padmos en Dennis Wagenaars als winnaars uit de bus.

De kracht van verbinden

Er was ook voldoende tijd om te netwerken, onder meer in de Mercedes-Benz Lounge. Hier werd door de salesprofessionals dan ook volop gebruik van gemaakt.Tijdens Hét Sales Event wordt traditiegetrouw het jaarthema van de SMA gelanceerd. Dit jaar staan alle bijeenkomsten in het teken van ‘Transformational sales in the digital age’. In de steeds digitalere wereld verandert de rol van sales en dat merken veel bedrijven. Han van Kasteren (Value Map Company), Hans van Essen en Job de Visser (beiden Quaestus), Frank van Nistelrooij (CGI), Ayman van Bregt (ISAM), Nancy Sleutel (Huthwaite International) en Toine Simons (Beerschot & Simons) en Wouter van den Berg (BrainCompass) speelden hier mooi op in tijdens hun masterclasses. Ook in de keynote van Marit Bouwmeester kwam dit, voor salesprofessionals zeer actuele onderwerp, naar voren net als in de pitches van de podiumkandidaten. De ontknoping van de verkiezingen is na een maandenlang selectieproces altijd een spannend moment. De juryvoorzitters spraken mooie woorden en roemden de winnaars.

Commercieel Directeur Hans Peters liet Mieke Veldhuis (Bugaboo) en Bart Leemans (Koppert Cress) achter zich. Juryvoorzitter Luc van Bussel (Regardz) noemde Hans de grote verrassing op het podium. Een zuivere en koppige gentleman die spoorvast en doelgericht is. Een diplomaat in verbinding en een krijger in verovering, die de NS ‘great again’ maakte. Bij de Senior Sales Professionals won Fernando Padmos. Hij voelt zich als een vis in het water bij Xylem Water Solutions en heeft zich ontwikkeld tot visionaire sparringspartner. In de categorie Young Sales Professionals werd Dennis Wagenaars (Ricoh) tot winnaar uitgeroepen. Hij bezorgde de jury kippenvel door zijn persoonlijke verhaal waaruit bleek dat hij een enorme drive en passie heeft ontwikkeld voor het salesvak.

Hans Peters Commercieel Directeur van het Jaar


Deel: ' Hans Peters Commercieel Directeur van het Jaar '
Lees ook