Vergelijker voor treinkaartjes gelanceerd


Bereken en bespaar op NS treinkaartjes

ALMERE, 20170526 -- Eind mei heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een treinreis vergelijker gelanceerd, waarbij de lopende aanbiedingen worden vergeleken met de reguliere ticketprijs. In de meeste gevallen kunnen reizigers besparen op hun reiskosten middels een aanbieding en met deze vergelijker wordt dit inzichtelijk gemaakt.

Middels een eenvoudig formulier kan het goedkoopste vervoersbewijs worden berekend en zal deze bovenaan worden getoond. Hiervoor hoeft enkel het vertrek- aankomststation te worden ingevoerd, waarna er voor optionele opties kan worden gekozen als 1e/2e klas en een kortingskaart.

[Voorbeeld Goedkoop-Treinkaartje.nl]

Voorbeeld:

Retourprijs van Amsterdam naar Groningen is € 51, terwijl de vergelijker reizigers wijst op mogelijkheden vanaf € 11 tot € 20,50. (Bron: https://vergelijker.goedkoop-treinkaartje.nl/van/amsterdam+centraal/naar/groningen)

Op de website worden dagelijks de lopende acties gepubliceerd en zijn in de afgelopen 5 jaar miljoenen reizigers geïnformeerd.

Volgens een onderzoek van het AD zijn de tarieven sinds de invoering van de OV Chipkaart (2008) met 25,6% gestegen. Dit is volgens een woordvoerder van de NS te verklaren door inflatie en een hogere gebruiksvergoeding. (Bron: https://www.ad.nl/nieuws/prijs-treinrit-in-8-jaar-explosief-gestegen~aa76aeae/)

Reizigers berekenen met de vergelijker het goedkoopste reisproduct voor hun persoonlijke situatie.


Deel: ' Vergelijker voor treinkaartjes gelanceerd '
Lees ook