Residentieel Cruise Schip The Monaco


The World was not enough

BRASSCHAAT, 20100309 -- In opdracht de Building Investment Group wordt er een luxueus residentieel schip gebouwd. De nieuwe The Monaco zal alle superlatieven van luxe en comfort overtreffen. Was de slagzin `The World is not enough` een referentie aan het reeds bestaande cruiseschip The World, The Monaco gaat in alle luxe en comfort nog een stapje verder.

Het residentieel schip The Monaco zal worden gebouwd in opdracht van Building Investment Group waarvan de aandelen volledig in Nederlandse handen zijn, het schip zal deels in het buitenland en deels in Nederland worden gebouwd. De afbouw zal in Nederland worden gedaan om de kopers van de residentile suites de mogelijkheid te geven hun wensen tijdens de bouw aan te passen.

Het schip is ontworpen door Nederlandse architecten. Ook voor het interieur draagt een bekend interieur architect zijn ontwerpen aan.

Het project staat onder leiding van Inec te Poortugaal. Dit bureau heeft veel ervaring met het realiseren van cruise schepen en heeft in totaal meer dan 500 schepen gerealiseerd.

Het schip heeft een lengte van 258 meter en een breedte van 31,50 meter. Het heeft 12 dekken en aan de binnenzijde van het schip is over 2/3 van de lengte een atrium met daarin een shopping center, restaurants en horeca. Tevens beschikt het schip over een hotel faciliteit met 120 kamers op 4**** niveau op dek 4. De restaurants bevinden zich op dek 10 , 11 en 12 waar tevens de overige horeca gelegenheden gesitueerd zijn.

Residentile suites

De 400 suites aan boord van het schip zijn residentieel waarvan 320 suites een minimaal oppervlak hebben van 45 m2 exclusief priv terras. De overige 80 suites variren van 135 m2 tot 180 m2 en bevinden zich merendeels op het voor en achter schip. De terrassen van de suites variren van 17 m2 tot 80 m2 voor de grootste suites.

Het schip krijgt tevens een uitklapbare achtersteven van waar de residenten watersport kunnen beoefenen. Eveneens is deze uitklapbare achtersteven de plaats waar de twee luxe tenders de residenten aan boord kunnen nemen om de exotische locaties te bezichtigen, die het schip tijdens haar reis rond de wereld zal aandoen. De suites zijn residentieel, vandaar dat de kopers zich kunnen vestigen zowel priv als zakelijk.

Het schip zal worden gebouw onder de Lloyds klasse
Alle residenten hebben de mogelijkheden hun bezit te verhuren indien zij dit wensen echter is dat een persoonlijke keuze welk voor een ieder verschillend zal zijn.

Alle faciliteiten

Aan boord van het schip zijn alle faciliteiten aanwezig voor residentieel verblijf deze faciliteiten omvatten o.a. een uitgebreide spa, casino, theater, winkels, horeca, restaurants, sport, ontspanning en een zonnedek van 5000 m2.

Tijdens de ontwikkeling van het schip hebben hebben de initiatiefnemers een aantal vaste doelen voor ogen gehad, waaronder exclusief resideren op een luxe privschip met absolute garantie dat de Suite zeezicht en tevens de mogelijkheid voor de aanschaf van een Suite voor exploitatie.

De prijs voor een suite begint bij 495000,- voor 45 m2 en oplopend tot 2.750.000,- voor een suite van 180 m2, alle prijzen exclusief geldende btw tarieven van de vlag-natie, in deze koopsom is het eerste jaar cruisen volledig opgenomen.

Deze bijzondere faciliteit zal worden begeleid door de een gerenommeerd notariskantoor in Nederland en fiscaal worden mogelijk gemaakt door een internationaal register accountant. De vlag-natie daarvoor zal door partijen in later een stadium worden bekend gemaakt.

Exotische locatie

Het schip zal gemiddeld 60 dagen per jaar varen en op een exotische locatie blijven liggen om de residenten de mogelijkheid te geven de locatie te bezoeken en van de omgeving te genieten.
Tijdens de reis zal het schip een volgende bestemming aandoen dit op ongeveer 8 uur varen van de vorige met een gemiddelde snelheid van 15 knopen.

Het schip zal worden voorzien van een platform om priv helikopters te kunnen laten landen en opstijgen. Aan boord van het residentieel schip zijn ook een 20 tal watersportvaartuigen varirende van een surfboard tot een jetski ook voor de gecertificeerde duikers zijn duiksets aanwezig en kan er op locatie gedoken worden.

Op het zonnedek zal een atletiekbaan gerealiseerd worden en er zullen een aantal zwembaden zijn voorzien van zout en zoet water eveneens bestaat de mogelijkheid tot kleiduivenschieten, terwijl golf
ook tot de mogelijkheden zal behoren.

Het schip is residentieel, maar de eigenaar kan de mogelijkheden voor de service aan boord van het schip zelf bepalen.

Meer informatie: www.building-investmentgroup.com


Deel: ' Building Investment Group bouwt luxueus residentieel schip The Monaco '
Lees ook