efm aanwezig op Beurs klassieke schepen Enkhuizen


'Dit wordt nauwelijks als werken ervaren'

ENKHUIZEN, 20111003 -- Diverse medewerkers van efm scheepsverzekeringen reizen het eerste weekeinde van november af naar Enkhuizen. efm is daar vanzelfsprekend aanwezig tijdens de vijftiende editie van de Beurs Klassieke Schepen.

In de haven van Enkhuizen liggen op 4, 5 en 6 november meer dan honderd schepen te wachten om bewonderd te worden. Ook zijn vele branchegerelateerde bedrijven en organisaties in Enkhuizen aanwezig. efm ontvangt haar gasten aan boord van het klassieke schip de “Schuttevaer”. Een sfeervolle plaats om bij te praten, handen te schudden en nieuwe kansen te verkennen.


Passie voor water

Volgens directeur Tom Boerema is het een traditie aan het worden dat efm zich presenteert tijdens de beurs. `Een beurs is een mooie gelegenheid om klanten te ontmoeten, bij te praten en hun eventuele vragen te beantwoorden’, vertelt hij. `Onze mensen hebben allemaal een passie voor water en hun hart gaat sneller kloppen bij de aanblik van zoveel moois. Dit wordt nauwelijks als werken ervaren.’


Marktplaats

Gedurende drie dagen geven zo’n 160 exposanten een compleet overzicht van de branche. De Beurs Klassieke Schepen is een marktplaats waar botenbouwers, restaurateurs, werven, makelaars, schippers en organisaties samenkomen met een uitgebreid aanbod aan schepen, materialen en diensten. De beurs is daarmee een vraagbaak voor starters, een kenniscentrum voor scheepseigenaren en een discussieplatform voor vaklieden.


Startersdag

Op zaterdag 5 november organiseert de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ) een (door-) startersdag aan boord van de “Schuttevaer”. Deelname is gratis en bedoeld voor zowel 'oude' als 'nieuwe' ondernemers in de chartervaart. efm sponsort dit evenement door de locatie gratis beschikbaar te stellen. Tijdens de startersdag zijn er van 10.00 tot 12.30 uur experts aanwezig om tekst en uitleg te geven over wat er in hun vakgebied komt kijken bij de aankoop, verkoop én exploitatie van een schip. Dit zowel op financieel, juridisch, maar ook op fiscaal en technisch gebied.


Bijpraten

Maar ook op de overige dagen is het bij efm aan boord goed toeven. De medewerkers staan klaar met een hapje en een drankje en vinden het leuk om met iedereen even bij te praten. efm is te vinden op het terrein van de Klassieke Schepenbeurs te Enkhuizen aan de Gependam.


Deel: ' efm aanwezig op Beurs klassieke schepen Enkhuizen '
Lees ook