Nieuwe webwinkel gespecialiseerd in boeken over openbare ruimte


ASSEN, 20080304 -- Op 1 maart j.l. is een nieuwe webwinkel gelanceerd: www.avviato-webshop.nl. Avviato Webshop is een online boekhandel, gespecialiseerd in boeken over de openbare ruimte.

Meest complete assortiment

Deze webwinkel is volledig gericht is op overheden en op adviesbureaus die zich bezig houden met de openbare ruimte. U vindt er het meest complete assortiment boeken op dit terrein in Nederland. Bovendien heeft men als enige boekhandel in Nederland alle CROW-publicaties in het assortiment. Alle boeken zijn overzichtelijk gerangschikt binnen tientallen thema's: milieu, bouwen en wonen, grondexploitatie, aanbesteden, energie en klimaat, civiele techniek, speelruimte, etc.

Beleidsrapporten op maat

Bijzonder aan deze webwinkel is dat u er niet alleen boeken kunt bestellen, maar ook op maat gemaakte beleidsrapporten. Avviato Webshop is namelijk verwant aan Avviato Advies, een adviesbureau voor de openbare ruimte dat bekend staat om haar originele en leesbare rapporten. Een offerte voor een beleidsplan is eenvoudig via de webwinkel te `bestellen'.

Veel gratis extra's

Naast boeken bevat de webwinkel ook vele gratis extra's, zoals informatiebladen, rapporten en boekjes in de vorm van gratis downloadbestanden. En tijdelijk krijgt u ter introductie een leuke attentie bij iedere bestelling.


Deel: ' Nieuwe webwinkel gespecialiseerd in boeken over openbare ruimte '
Lees ook