Wintersporttrein Wintershuttle breidt uit


SOESTERBERG, 20110926 -- Jaarlijks rijdt de wintersporttrein Wintershuttle naar de Oostenrijkse sneeuw. In het winterseizoen 2011/2012 maakt de wintersporttrein Wintershuttle een extra rit waardoor er nóg meer reizigers kunnen profiteren van de scherp geprijsde tickets. Ook is er dit jaar een nieuwe accommodatie toegevoegd aan het assortiment om zo nog beter aan te sluiten bij de wensen van de reizigers.

Traditioneel worden er direct na  de zomervakantie wintersportreizen geboekt. Daarom kan de wintersporttrein Wintershuttle sinds kort weer geboekt worden. Vanwege de vakantiespreiding worden er dit jaar twee ritten naar Oostenrijk gereden, namelijk op vrijdag 17 en vrijdag 24 februari 2012. De terugreis kan naar wens op zaterdag 25 februari of 3 maart 2012 gemaakt worden. Voor echte sneeuwfans bestaat er de mogelijkheid om 2 weken in Oostenrijk te blijven.

Nieuw: 4 persoonscoupé
Naast de extra rit wordt er komende winter ook een nieuwe accommodatie in de trein aangeboden. In het seizoen 2011/2012 kunnen er namelijk naast de plaatsen in een 6 persoonscoupé ook plaatsen in een 4 persoonscoupé geboekt worden. Een groot voordeel van de 4 persooncoupé is de extra ruimte tijdens de reis. Het is mogelijk om losse plaatsen te reserveren, maar ook de gehele coupé kan geboekt worden.

Ontspannen reizen
Veel reizigers hebben de laatste jaren de trein als reismiddel herontdekt en ervaren als een heerlijk ontspannen manier van reizen. Na het instappen in Utrecht, ’s-Hertogenbosch of Venlo zit de vakantiestemming er meteen in. Zeer geliefd bij de reizigers is het barrijtuig in de trein. In deze rijdende bar komen de wintersporters direct in de typisch Oostenrijkse après-skistemming.
’s Morgens worden de passagiers gewekt met de geur van vers brood en koffie als het ontbijt wordt uitgeserveerd in de coupés.
Na aankomst in Oostenrijk kunnen de vakantiegangers gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van transfers  van het station naar de vakantiebestemming zodat er meteen van de sneeuw genoten kan worden.

Voor alle leeftijden
Het concept van de Wintershuttle is de afgelopen jaren door veel reizigers ontdekt. De Wintershuttlefans verkiezen de trein nu boven de touringcar of de eigen auto.
De rijtuigindeling in de Wintershuttle wordt gemaakt op basis van de groepssamenstelling. Gezinnen met kinderen reizen in andere rijtuigen dan groepen met jongeren. Door deze indeling ontstaat er een zeer gezellig sfeer in de trein.


Een reis per Wintershuttle is al mogelijk voor €149,- per persoon.

Meer informatie: https://www.wintershuttle.nl


Deel: ' Wintersporttrein Wintershuttle breidt uit '
Lees ook