D-Day voor Daycar.nl


HILLEGOM, 20160927 -- We zijn op weg naar een nieuwe samen-beweging, waarin de deelauto innoveert. De laatste ontwikkeling is Daycar. Door leenschaamte te voorkomen maakt Daycar delen & lenen toegankelijker. Vanaf dinsdag 11 oktober wordt autorijden minder duur door de lancering van Daycar.nl.

Dinsdag 11 oktober wordt in het Hillegomse Ford Museum het digitale mobiliteitsplatform daycar.nl geïntroduceerd. Een feestelijke start op een bijzondere lokatie. Met haar website vereenvoudigt Daycar wijkgerichte contactmogelijkheden tussen autobezitters en mensen die tijdelijk een rijklare auto zoeken. Het nieuwe platform baseert zich op wederzijds financieel belang van verhurende autoeigenaren en huurders zonder auto.

Betaalbare keuzemogelijkheden

Een privé auto voor de deur is prijzig. Een Daycar is dat namelijk niet. De juiste match tussen huurder en verhuurder levert lusten zonder lasten. Zo verandert Daycar de auto voor de deur in het wagenpark van de eigen wijk.

Volmaakt rijplezier

De Daycar is gedurende het gebruik volledig verzekerd tegen schade, pech, diefstal en vernieling. Bovendien is de wagen gecontroleerd op APK. Identiteit van de gebruikers is vooraf gecheckt. Bij autopech draagt Daycar 24/7 zorg voor support. Bovendien staat Daycar garant voor alle betalingen van huurders aan verhuurders. Hiermee komt volmaakt rijplezier snel binnen ieders bereik.

Maatschappelijk verantwoord

Daycar is sterk deeleconomie geïnspireerd en bevordert efficiency in mobiliteit. Een goede buur maakt autorijden minder duur. Dit win-win uitgangspunt bevordert sociale cohesie en maakt Daycar tot symbool van verandering. Ziggy Klazes, gemeenteraadslid Groen Links Haarlem, opinieert mee.

Leenschaamte

Autobezit en autorijden samen betaalbaar maken brengt ons bij de psychologie van delen en lenen. Verkeerspsycholoog Dr. Gerard Tertoolen geeft bij de start van Daycar zijn visie op ‘vraag-schaamte’. En hoe mensen, op weg naar een nieuwe samenbeweging, juist makkelijker tot lenen komen.

Frénk van der Linden

Debat en regie liggen in handen en microfoon van radio- en televisiepresentator Frénk van der Linden.
 + + + Einde Persbericht + + + 


UITNODIGING

[Laurens en Bab van Groenigen bij lancering Daycar.nl] Daycar.nl is ontstaan uit de visie van vader en zoon Van Groenigen uit het Haarlemmermeerse Nieuw-Vennep. Voormalig makelaar Bab heeft als achtergrond het verbinden van partijen. Zoon Laurens komt uit de autobranche. Uit de combinatie makelen, rijden en gevoel voor tijdgeest, ontstond Daycar.nl.

Bab en Laurens ontvangen u graag bij ‘D-Day voor Daycar’. De officiële aftrap met verkeerspsycholoog Dr. Gerard Tertoolen en presentator Frénk van der Linden.

Locatie: (Ford Museum) Haarlemmerstraat 36, 2181 HC Hillegom
Wanneer: dinsdag 11 oktober tussen 10:30 - 12:15 uur
Inloop: vanaf 10:00 uur
Parkeren: vrij


Woordvoering & contact:
Laurens van Groenigen / mobiel: 06 - 19 09 11 88
laurens@daycar.nl
Bab van Groenigen / mobiel: 06 - 51 08 81 57
bab@daycar.nl
Daycar.nl bv / Nieuw-Vennep
www.daycar.nl - info@daycar.nl
Daycar support :
(ma/vr : 9:00 - 20:00) (za/zo : 10:00 - 17:00)
Bel 085 - 303 11 88
App 06 - 1909 11 88


Deel: ' D-Day voor Daycar.nl - Auto voor de deur wordt wagenpark van de wijk '
Lees ook