Nieuwe ontwikkelingen parkeren Schiphol


SCHIPHOL, 20140519 -- Parkeren bij Amsterdam Airport Schiphol is de afgelopen jaren helaas in een negatief daglicht komen te staan. Onbetrouwbaar gebleken dienstverleners zorgden voor de nodige risico's tijdens het parkeren. Om het beschadigde image van het parkeren bij Schiphol te herstellen, doen de verschillende partijen er van alles aan om te zorgen dat parkeren bij Schiphol weer zonder problemen kan verlopen. Veilig, gemakkelijk en snel!

Amsterdam Airport Schiphol probeert haar klanten een positieve parkeerbeleving te bieden door verbeterde dienstverlening en een uitgebreid productenpakket. Dat de zaak serieus wordt genomen, blijkt ook uit het feit dat aan de bezitters van een elektrische auto wordt gedacht. Als onderdeel van het programma “Duurzame Mobiliteit”, zijn er oplaadpunten voor elektrische voertuigen geplaatst. Deze kunnen vooralsnog gratis gebruikt worden. ParkeerPrijzen.nl, de vergelijkingswebsite voor parkeerplaatsen rondom en op luchthavens, geeft een overzicht van de meest betrouwbare en duurzame parkeermogelijkheden bij Schiphol.

Veiligheid

Veiligheid is het nieuwe sleutelwoord binnen de parkeerbranche. Door toedoen van verscheidene onbetrouwbare aanbieders, is de branche in een negatief daglicht komen te staan. Het kan niet zo zijn dat reizigers zich zorgen moeten maken over hun voertuig terwijl ze op reis zijn. Door de slechte ervaringen in het verleden is het goed om met een kritische blik naar de diverse parkeeraanbieders te kijken. Het initiatief ParkeerPrijzen.nl helpt hieraan mee door onder andere contact te leggen met de omliggende gemeentes en op hun website de betrouwbare parkeermogelijkheden onder de aandacht van de reizigers te brengen.

Nieuwe diensten

Om parkeren op Amsterdam Airport Schiphol weer aantrekkelijk te maken, zijn er diverse initiatieven genomen die de reiziger tegemoet komen. Met Schiphol Holiday Valet Parking geeft de luchthaven vakantiegangers een ware VIP-behandeling. Bij vertrek geeft de reiziger de autosleutels af bij de service balie van Schiphol parking op loopafstand van de vertrekhal en bij aankomst staat de auto weer netjes klaar bij de Short Stop Parking P6.

Naast deze nieuwe parkeerservice hebben Schiphol en Albert Heijn de handen ineen geslagen door bij parkeerplaats P3 een AH pick-up point te installeren. De reiziger kan vanaf het vakantieadres op de website van AH zijn bestelling ingeven en bij terugkomst staan de boodschappen op het pick-up point klaar. Zo hoeft de reiziger na een lange reis niet meer in de rij te staan bij de supermarkt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een aandachtspunt bij Amsterdam Airport Schiphol, zo laat het het programma “Duurzame Mobiliteit” zien. Er zijn oplaadpunten beschikbaar voor elektrische of hybride auto's. Ook beloont de luchthaven medewerkers die energiezuinige auto's naar het werk komen met een eigen parkeerplaats. Tussen de luchthaven en de parkeerplaatsen van Schiphol Smart Parking rijden tegenwoordig nieuwe schone bussen. Deze bussen gebruiken schone diesel als brandstof, waardoor de zwavel uitstoot aanzienlijk wordt teruggebracht. Het programma “Duurzame Mobiliteit” stelt als doel dat de luchthaven in 2020 voor minimaal 20% in haar eigen energiebehoefte kan voorzien door het opwekken van duurzame energie op de eigen locatie.

Over ParkeerPrijzen.nl:
De vergelijkingswebsite ParkeerPrijzen.nl is een website van e-dependence.
Sinds 2011 kunnen op deze website verschillende parkeeraanbieders rondom luchthavens worden vergeleken op basis van diverse parameters.


Deel: ' Nieuwe ontwikkelingen parkeren Schiphol '
Lees ook