Eerste naslagwerk dat gedupeerde leerlingen rijschool voorkomt


HEERHUGOWAARD, 20081022 -- Helaas is de kwaliteit van rijscholen en instructeurs nogal uiteenlopend. Tal van problemen en klachten kunnen zich voordoen tijdens de rijopleiding. Woorden als `incompetentie' en `beunhazerij' kenmerken de rijschoolbranche de laatste tijd meer en meer, zo meldt De Telegraaf op 11 oktober 2008 in een paginagroot artikel.

De hoogste tijd voor een naslagwerk dat leerlingen voorbereidt op het kiezen van de juiste rijschool. Een rijschool die als doelstelling heeft: het opleiden van sociale, vaardige en veilige weggebruikers. In plaats van instructeurs die rokend, scheldend en intimiderend doen alsof ze les geven, en na twee uur tachtig euro vangen.

Help! Hoe haal ik mijn rijbewijs?! is een naslagwerk dat leerlingen informeert over hoe rijscholen en instructeurs zouden moeten werken. Waar moeten ze zich aan houden? Wat kun je van een opleiding verwachten? Hoe is een les opgebouwd? Leerlingen kunnen zich met dit boek goed voorbereiden op de totale rijopleiding die al begint bij het uitkiezen van een rijschool. Maar ze tevens controlerend laat meekijken of de rijopleiding goed wordt opgebouwd.

Geen van de overige marktpartijen biedt een dergelijk naslagwerk aan.
De consument kan het boek bestellen via: www.helphoehaalikmijnrijbewijs.nl

Informatie kan ingewonnen worden bij:
De heer S. Bos (Rijschoolhouder)
Tel.nr. 072-5898124 / 06-30776286
E-mailadres: info@helphoehaalikmijnrijbewijs.nl

Help! Hoe haal ik mijn rijbewijs?!
Woestijnvaraan 21
1704 TG Heerhugowaard
www.helphoehaalikmijnrijbewijs.nl


Deel: ' Eerste naslagwerk dat gedupeerde leerlingen rijschool voorkomt '
Lees ook