Carl Siegert beste bedrijf in Horecabakkerijbranche


Iedereen Succesvol: iedere zondag op SBS6 om 12:00 uur

Rotterdam, 20161115 -- Bakkerij Carl Siegert is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Horecabakkerijen. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Carl Siegert weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een geweldig familiebedrijf dat traditie combineert met technologie.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bakkerij Carl Siegert een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Carl Siegert uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zijn concurrenten vaak een slag voor.’

Een familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat, en nog steeds staat er een Carl Siegert aan het roer. ‘De afgelopen 20 jaar is de winkel met kleine bakkerij getransformeerd naar een omvangrijke bakkerij voor de horeca en het bedrijfsleven, waar met de modernste technieken wordt geproduceerd – maar nog steeds ambachtelijk’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘En met respect voor de planeet, zoals dat al sinds 1891 het geval is. Het graan, vrijwel altijd van biologische oorsprong, groeit zoveel mogelijk in Nederland en wordt gemalen op Hollandse windmolens, waarna het wordt verwerkt tot veelal handgevormd kwaliteitsbrood. Dat gebeurt energiebewust; het zonnepanelenpark op het dak levert 25 tot 30 procent van de benodigde energie.’

Ontwikkeling en innovatie

Ambacht en innovatie blijken een gouden duo, want het brood vindt gretig aftrek. Zwaan: ‘Het bedrijf werkt op basis van een zelf ontwikkelde unieke desemcultuur en heeft een  ‘lange rijs’, dit maakt het brood langer houdbaar en zorgt ervoor dat de unieke en karaktervolle smaak van het brood volledig tot ontwikkeling komt.  Op bedrijfsniveau gaat het om operational excellence: alle processen zijn geoptimaliseerd en waar mogelijk ondersteund door de modernste digitale technieken. Het bedrijf blijkt een inspiratiebron voor de horeca met verrassende broodconcepten.`  Directeur-eigenaar Carl Siegert – een dromer, een denker, een durver en een doener die het beste uit mensen weet te halen – is onophoudelijk bezig met ontwikkeling, innovatie en vooruitgang, vastbesloten als hij is om met zijn bedrijf aan de top te blijven. Alleen het beste is goed genoeg.’

De jury is van mening dat Bakkerij Carl Siegert op deze gronden kan worden uitgeroepen tot winnaar in de Horecabakkerijbranche. ‘Gedrevenheid, duurzaamheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.’

Bakkerij Carl Siegert (officiële naam: Bakkerij Carl Siegert sinds 1891 BV) is opgericht in 1996, maar vindt zijn oorsprong reeds in 1891. De onderneming is gevestigd in Harmelen en telt ongeveer 35 medewerkers.

Meer informatie: www.carlsiegert.com

Over Iedereen Succesvol

Iedereen Succesvol op SBS6 is het positieve, ondernemende, zakelijke lifestyleprogramma en wordt gepresenteerd door Myrna Goossen. Zij  praat elke zondag om 12:00 uur met opvallend onderscheiden ondernemers en Bekende Nederlanders, die op inspirerende wijze hun geheime recept achter hun succes delen met haar en de kijkers. “Succesvol en positief in je leven staan. Dat willen we in Iedereen Succesvol op aangename wijze bespreken en het effect ervan tonen”, aldus Goossen. 

Iedereen Succesvol is een initiatief van stichting Het Nationale Business Succes Award Instituut en wordt geproduceerd door TV Media Partners.


Deel: ' Carl Siegert beste bedrijf in Horecabakkerijbranche '




Lees ook