Van Diermen Masterbakers neemt AA-Bakeries over


SPAKENBURG, 20160418 -- Per 15 april 2016 heeft Van Diermen Masterbakers uit Spakenburg AA-Bakeries overgenomen. Een succesvol familiebedrijf dat voor verdere internationale expansie aansluiting zoekt bij een strategische partner. In van Diermen heeft de familie Van Herpen oprichter en eigenaar van AA-Bakeries die partner gevonden. De moderne bakkerij biedt Van Diermen mogelijkheden tot verdere groei en zal per direct deel uitmaken van het internationale bakkersbedrijf. De familie Van Herpen blijft bij de onderneming betrokken. Bij AA-Bakeries werken 34 mensen.

Van Diermen Masterbakers is ‘s werelds grootste producent van soesproducten. De aankoop geeft invulling aan de expansie-strategie die de bakker voor de komende jaren heeft uitgestippeld. “De overname van AA Bakeries is voor ons een logische stap aangezien de wereldwijde vraag naar onze producten maar blijft groeien. Het betekent een vergroting van onze productiecapaciteit met behoud van de kwaliteit waar we voor staan. We zijn erg verheugd met deze mooie uitbreiding” aldus Jan Hilbert van Diermen, CEO en oprichter van Van Diermen Masterbakers.

De merken AA-Bakeries© en AA-Pastries©worden toegevoegd aan de portfolio van de Spakenburgse bakker. Naast het global retailmerk Van Diermen Masterbakers© is het bedrijf sinds de overname van Koopmans Bakery Products in 2014 ook eigenaar van de labels Café Condito©, Mini Windy’s©, RuckZuck©, Zauberteig© en MF©.

Van Diermen Masterbakers werd opgericht in 1992. De bakker levert een breed assortiment aan dagverse en diepgevroren soezen, eclairs en minigebak aan retailers en foodservice-klanten in 52 landen. Hierbij staan kwaliteit, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Bij het familiebedrijf werken na de overname 165 werknemers.


Deel: ' Van Diermen Masterbakers neemt AA-Bakeries over '
Lees ook